onsdag 1 januari 2014

Nya Apple iPhone 4G med aldrig tidigare sett Egenskaper - Teknik - Mobiltelefoner


Apple är redo att lansera den nya iPhone som kommer att ha några aldrig tidigare sett funktioner som multitasking, microSIM, iBook program och HD-skärm. Tjänsteleverantörer som O2 har redan meddelat att de kommer att bära iPhone 4G med sina nätverk.

Efter en extremt lång väntan tankas av osäkerhet, rykten och spekulationer, Steve Jobs har äntligen presenterade Apple iPhone 4G på Apple Worldwide Developers Conference 2010. Det undrar Telefonen kommer att nå marknaden den 24 juni 2010 och kommer att finnas i både vita och svarta färger. Under tiden Verizon Wireless kommer att distribuera officiella bilder på Apple iPhone 4G. Överraskande, gör den officiella versionen av telefonen inte skiljer sig alltför mycket från prototypen fann några veckor ago.The nya iPhone kommer att ha multi-tasking funktioner, tack vare det uppgraderade operativsystemet. Detta är kanske den mest uppskattade inslag som ägare av tidigare modeller har ofta klagat över bristen på möjligheten att köra flera program samtidigt. En annan funktion att notera är den mycket bättre skärm som ska kunna spela upp högupplöst video utan större problem. Skärmen har en upplösning på 640 x 960 bildpunkter, vilket är fyra gånger mer än vad de tidigare modellerna hade.

Förutom den 5 megapixel kamera för att klicka på bilder av enastående kvalitet, är en främre kamera närvarande, som kan användas för videosamtal. Två nya funktioner har också lagts till iPhone 4G - iBook-program, som gör det möjligt för användare att köpa hela romaner från Apples webbutik och visa dem på själva telefonen, och microSIM. Med minskningen av SIM-kortet, iPhone hade mer extra utrymme kvar, vilket Apple används för att öka batteristorleken med så mycket som 33%. Batteriet har nu en taltid på upp till 14 timmar (2G) / upp till 7 timmar (3G) och kan stanna i beredskap för upp till 300 timmar både 2G-och 3G-nät

Apple iPhone 4G erbjudanden kan köpas via nätet webbplatser. Alla typer av erbjudanden, bli det kontraktet mobiltelefon erbjudanden, fördelningssystem mobila erbjudanden eller SIM gratis mobil affär, kan erhållas genom detta medium. Dessa portaler har omfattande listor av alla slag av avtal som finns med den nya iPhone och eftersom dessa erbjudanden uppdateras regelbundet, får tittarna garanterad att få tillgång till alla de senaste erbjudanden och erbjudande. Alla de stora nätoperatörer i Storbritannien likeO2 och Vodafone kommer.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar