måndag 6 januari 2014

iPhone Movie Downloads: förändra sättet du titta på film - Teknik


När iPhone släpptes på marknaden, tusentals mobiltelefon fans och techgeeks började rada upp och köpte denna en av ett slag enhet. Med iPhone, kommer du att kunna göra alla möjliga saker som aldrig hade drömt att vara möjligt i en mobiltelefon eller i ett MMS-enhet innan.

Steve Jobs verkligen gjorde ett fantastiskt jobb med iPhone så det blev en världshit och fram till i dag, är människor fortfarande köpa den eftersom den släpptes. Med en prislapp på 499 till 599 dollar, kommer du definitivt att få dina pengar är värt med Apples iPhone. Kombinera multimedia, den senaste tekniken inom dator och mobiltelefon, är iPhone definitivt den ultimata mobiltelefon idag. p Om du älskar att titta på filmer, då du kommer definitivt att älska iPhone. Med iPhone, kommer du att kunna lagra, hämta och titta på dina favoritfilmer när du är på språng. Med sin 3,5-tums LCD HVGA pekskärm, kommer du att kunna få kristallklara bilder från filmer du tittar på.

iPhone inbyggd WiFi-funktionen kan du enkelt komma åt internet i en WiFi-hotspot och titta på din favorit online filmer, till exempel YouTube-videor eller andra video streaming webbplatser. Med sin MPEG4 eller vad de flesta känner som MP4-video, kommer du se att det kommer att kunna visa video vackert.

iPhone kan också anslutas till datorn via Bluetooth eller via en USB-kontakt. Detta innebär att du kommer att kunna överföra alla dina favoritfilmer och andra multimediafiler från din dator till din iPhone. Du måste dock komma ihåg att iPhone endast kommer att kunna spela upp MP4 video. Det innebär att den videofil som du hämtar ska vara i MP4-format.

För att ladda ner iPhone-filmer, kommer du att se att iPhone hämta webbplatser kommer att ha tusentals filmer tillgängliga för nedladdning för din iPhone. Du måste betala för hämtningen genom abonnemang eller genom varje fil du laddar ner. Det kan låta som du kommer att spendera mer pengar, men när när du använder denna stora funktion som iPhone erbjuder, kommer du se att nedladdningen kommer att vara värt vartenda öre.

nedladdningar Filmfilen är ganska billiga och det kommer att vara i hög kvalitet format. Detta innebär att du kommer att kunna titta på högkvalitativa filmfiler direkt i din iPhone. Försök att föreställa sig att titta på dina favoritfilmer på en telefon? Det är roligt och iPhone kommer att underhålla dig var du än är.

iPhone film nedladdning webbplats, kommer du att ha ett val om vilken typ av filmer du vill spela på din iPhone. Du kan få fulla längd filmer, och du kan också ladda ner dina favorit TV-serie där du kan spela det på din iPhone.

Med dessa funktioner, kommer iPhone definitivt förändra ditt sätt att titta på dina favoritfilmer. Dessutom, var annars kan du få en telefon som kommer att kunna låta dig titta på alla dina favorit filmer? Med iPhone, kommer du aldrig att se mobiltelefoner på samma sätt igen.

En enda enhet kommer att kunna låta dig SMS dina vänner, kallar dem, surfa på internet och även hålla dig underhållen genom att antingen lyssna på din favoritmusik eller titta på dina favoritfilmer och tv-program. Dessa är de stora saker att iPhone kommer att kunna ge dig.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar