tisdag 7 januari 2014

Om att ladda ner gratis låtar och videor för iPod - Datorer - Mjukvara


Limewire är en populär gratis musik och video hämta program, men av någon anledning, dess stängda nu. Jag har hittat och provat många Limewire alternativ, och rekommenderar Frostwire. Dess liknande med Limewire, fritt och säkert utan spyware och adware. Den använder både Gnutella och BitTorrent-protokoll för att hämta innehåll. Och detta steg för steg guide visar dig hur du kan använda Frostwire för att ladda ner gratis musik och video till din iPod, iPhone, iPad, mobiltelefon, MP4/MP3 spelare, etc. Det är lätt att förstå, även du är dator nybörjare kan hantera med det.

Steg 1. Ladda ner Frostwire, dubbelklicka på Frostwire installationsprogrammet, det kräver Java kör, om du redan har installerat Java, gå bredvid. Installationen är enkel, det kommer att hjälpa dig att ställa in den hämtade filen mappen .

Steg 2. När du är klar med installationen, lunch det. Jag tog "ladda ner gratis musik" som exempel i början. På vänster-up hörnet av huvud UI, klicka på Ljud nedanför Välj Sök Typ. Skriv in sökordet i sökrutan, till exempel Lady Gaga Judas, och sedan på Enter.

Steg3. Frostwire kommer att söka på Internet automatiskt och returnera nedladdningsresultat. Hitta den låt du vill ladda ner och dubbelklicka på den. Frostwire bygga in en ljudspelare till höger och ner hörnet, kan du förhandsgranska den låt innan du laddar ner det. Dessutom Frostwire stöd baken nedladdning, kan du hålla på att söka efter en del andra låtar och ladda ner dem på en gång.

Steg4. När du är klar med nedladdning av musik, kommer Frostwire tillbaka en liten ledtråd fönster, kan du klicka på Visa i biblioteket för att hitta den nedladdade låten på din hårddisk. Standard spara mappen C: Documents and SettingsAdministratorMy DocumentsFrostWireSavedNow att du lyckas ladda ner musik, kunde det vara lättare p Om du vill synkronisera de gratis låtar till din iPod, iPhone, iPad, etc. Följ dessa steps.Step1. Ligger dina nedladdade låtar på din dators hårddisk, mest nedladdade låtar är mp3-format. Du kan dra och släppa dem i iTunes-biblioteket. Eller klicka på iTunes-menyn Arkiv -> Lägg till filer till biblioteket

Steg 2. Anslut din iPod till datorn via USB-kabel, kommer iTunes upptäcker iPod automatiskt. Om du ställer in iTunes på manuell hantering av musik och video, kan du dra och släppa låten till iPod direkt. Annars klickar du på din iPod namn i den vänstra panelen i iTunes och tryck Sync, det är allt.

Du kan också använda Frostwire för att ladda ner gratis videor och filmer. I steg 2 ovan, klicka på videon nedan Välj Sök Typ. Och skriv sedan filmen eller video namn som du vill ladda ner. De andra stegen är liknande med att ladda ner musik, Im inte upprepa det här .

När du ladda ned filmen till datorn kan du importera video till iTunes och synkronisera den till din Apple-spelare. Men om videon inte är mp4-video måste du konvertera den till iPod-kompatibel MP4 video först. Du kan använda denna video converter för att göra jobbet.

Steg 1. Ladda ned och installera video converter, lunch det. Leta upp den nedladdade videon på din dator. Och sedan dra och släppa dem i Video Converter.

Steg 2. Hit enhetens bildknappen för att ställa in produktionen format. Om du inte vet vad som format enheten stöder kan du välja format beroende på enhetens namn.

Steg3. Klicka på "start" för att köra konverteringen. Om du vill redigera den nedladdade videon i Windows Movie Maker, kan du konvertera video till wmv video. Njut av min guide :)

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar