tisdag 7 januari 2014

Bästa iPhone 4s fall öka effekten situationer - Annat


bröllop och mottagning för Iphone 4 som är ganska snabbt uppnå tryck som du kan köpa skulle vara flip-fallet. Den design och stil kommer att ge dig överlägsen säkerhet för era respektive iphone4, förutom den enkla en fantastisk flip-down-modellen, vilket gör att få tillgång till dem iphone4 och dessutom ger snabb och enkel.

När du får hjälp av den Boost Hushållens läder Hoppa domstolen fallet, du får var och en av säkerheten och till och med lätthet av att flip-down typ, liksom den fashionabla och trendiga verkar i ärlig buckskin.

Typiskt Förbättra Switch Skick designad för Apple Iphone 4 är speciellt lätt bärbar men tunga. Bortsett från det utnyttjar fallet ger det fantastiska ansedda naturläder, dessutom fungerar den i huvudsak det liv i ditt personliga Iphone 4. Hur kan du förlora?

Själva ganska naturligt läder flip-down design är kompatibel med AT & T och även Verizon förbetalda Apple iPhone 4g-enheter. Detta utmärkta typ av flip över anspråk framstår som den till att börja med som kan hittas använda en uppsättning flip-down batteriets livslängd rättegången stil gjorde att serva nya Iphone 4 teknologi.

Skräddarsydd från top-of-the-line överlägsen kvalitet lammskinn läder ger en mjuk-to-the-touch utseende. Den mediala sidan i scenariot görs med anbud micro som tyvärr Pampers plus kan hålla en individs iphone utan några poäng och damm.

Typiskt Supercharge switch stämningsansökan kommer in en mängd definitivt härliga färg stilar såsom brunaktig, choklad, mörk, rödaktig färg, gul med en trendig men ändå ganska gator dermis.

När du investerar i alla Ge ett lyft att byta tillstånd, är du sannolikt att få en mikro Universal Serial Bus-anslutning som en person att styra och även synkronisera en Apple Iphone 4 samtidigt och aldrig utrota din nuvarande mobil telefon i predikament. Den särskilda Supercharge makt, några 1300 mAh litium plast vanlig sol batteri kan vara pre-laddade till och med beredda att spelas med på att skicka.

din iPhone4 passar som hand i handske i det fall, som är säker på att underhålla och ge en trygg och säker och även starkt försvara egendom på din telefon. Utfallet fortsätter bifogade stabilt genom en riktig magnet hopp stängning. Denna unika magneter flip stängning håller en individs smartphone dimensionering väl inne situation för att undvika att det redan från störta och glida ut.

Använda detta batteri mobiltelefon påstående, kan du älska flera timmar i samband med samtalstid, webbplats titta runt och audio / video-uppspelning tillfälle. Det är perfekt om du vill för den största runt strömhändelser att förbli de flesta anslutna utan pres av vara oroliga tillsammans med besvär med överdriven uppladdning och / eller stillestånd.

Försök själva Stärka flick omständighet att fördubbla livscykel batteriet i din respektive iphone4, vara säker på att varje mobiltelefon är den bästa stämningen skyddet in och ut, samt föra en av de mer fina och stilrena incidenter avsedd för en Apple Iphone 4.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar