måndag 20 januari 2014

Vad? Ar skillnaden mellan iPhone 4S och iPhone 5? - Teknik - Mobiltelefoner


En sak Apple verkligen kommer att få rätt kan vara den snygga namn. Andra lägger en massa förvirrande prefix och suffix till varje stegvis förändring produkt, dock med en Mac laptop Professional är bara känd som en Mac laptop Professional, och aldrig en Mac laptop Professional 15XRCT. Det minskar runt förvirrande för vissa människor dumbommar.

Därför om det är situationen, kanske du undrar: vad är detta samtal från IPhone 4s och iPhone 5? Kan de vara exakt samma enhet? Annars, hur skulle de inte vara det samma som varandra? Exakt vad betyder allt detta?

Tja, det är inte så förvirrande när du tror. Här är de senaste nyheterna om vilken allt detta diskuterar iPhone 5 och IPhone 4s egentligen handlar om.

Hur Apple väljer sina iPhone Names

Den första faktorn att komma ihåg är att det som Iphone 4 byggdes med en relativt enkel titel anger det som den 4: e generationens iPhone, hade det varit det bästa mot det sätt Apple har oftast gått om att namnge saker.

Första faktor veta skulle vara att nästa fodral skulle vara den femte generationen från anordningen. Helt enkelt för att det är den femte generationen Apple iPhone behöver inte betyda att det är titeln kommer att bli "iPhone 5." Egentligen Apple Iphone 4 var den enda verkliga Apple iPhone har en titel som speglade sitt spår kring generations tidslinje.

Till exempel när Apple lanserade den andra generationen av iPhone de rätt det iphone 3: e generationen, eftersom det var den allra första iPhone kan använda en 3: e generationens trådlösa nätverk (mer information om det här). Nästa generation av iPhone höll samma formfaktor eftersom iPhone 3: e generationen. För att beteckna en stor förändring av den interna hårdvara Apple namngav enheten iPhone 3GS. "S" representerade hastighet eftersom den nya telefonen hade en förbättrad processor, mer RAM-minne, och abetter kamera.

Sen när Apple släpper följande iPhone, är det troligt att det kommer att hänvisa till det som 1 av 2 saker. Det kommer antingen stanna med Iphone 4 och iPad 2 "s namnkonvention och kallar det för iPhone 5. Kan denna typ av enhet som sannolikt utgör en betydande övergång till den yttre stilen på iPhone. När nästa iPhone är ungefär som iPhone 3GS, dock, på grund av att det är mest ett farthinder, Apple kommer troligen att falla tillbaka på de iPhone 4S namnkonventionen.

Sedan när vi diskuterar iPhone 5 eller iPhone 4S, vad vi egentligen talar om är precis vad den särskilda nästa iPhone kan se ut, och vilka specifikationer den ska ha.

Den största skillnaden är In The Specs

Vid denna tid, släpper om Apple en iPhone 5, säger ryktet enighet om att det ska komma med en A5-processor, en baksida av aluminium, en större skärm, en kapacitiv hem knapp, en tunnare, avsmalnande design tillsammans med en bättre kamera . Om det är bara en iPhone 4S, men, vad vi bör föregripa ser är verkligen en telefon som verkar nästan samma som Iphone 4, och utmärker sig med endast en A5-processor, en mycket bättre kamera samt en up-to- datum antenndesign. Det kommer också sannolikt att vara en värld telefon, på grund av att en enhet fungerar på GSM (AT & T) och CDMA-system. (Min iphone 4s)

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar