torsdag 2 januari 2014

Hur man gör iPhone Upplåsning - Teknik


Låsa upp en iPhone är egentligen inte rocket science. Du behöver inte vara en ingenjör eller en dator kunniga bara för att jailbreaka iPhone lätt. Allt du behöver veta är några enkla steg för att låsa upp telefonen. Det finns många sätt för dig att jailbreaka telefoner men den bästa är genom att använda ditt SIM. Denna steg för steg guide för att låsa upp en iPhone SIM-kort är mycket enkelt och du kan nästan göra det lätt så att du kan använda telefonen till andra nätverk. Ibland måste du verkligen veta hur lätt att göra jailbreak iPhone och hur man låser upp en SIM speciellt när du kommer till ett annat land. Eftersom andra länder använder ett annat nätverk måste du integrera telefonen med nätverket av ditt mål land. Telefoner, speciellt iPhone, är utformade för att bara ha ett nätverk. De flesta av dem är utformade för att endast köras på en enda GSM-nät, medan andra är i första hand till i månatliga planer. Det innebär att de telefoner som nätverken skulle tillhandahåller i sina månatliga planer är utformade för att köras i ett enda nätverk. Det är därför du behöver veta hur man låser upp telefonen.

I de flesta platser, det finns ett påvisat metod i iPhone upplåsning. Däremot skulle deras demonstrationer säkert döda din plånbok eftersom du måste betala för de program och de videor som du kommer att använda. Om du vill göra det den enkla vägen och du inte vill betala något annat så kan du följa denna enkla handledning. Innan du börjar måste du stänga av iTunes hjälpprogram eftersom det programmet skulle ha en betydande inverkan på din verksamhet. Se till att iTunes är avstängd, att göra detta drag till OS X: s aktivitet skärm i mappen för programmappen verktyg. Bläddra ner och du kommer att se iTunes Helper och tryck sedan på Avsluta process kommandot. Detta är faktiskt det första steget i iPhone upplåsning så du verkligen behöver för att följa det. När det är klart du behöver för att få din datakabel och du måste ställa in en Wi-Fi-anslutning i din dator. Du kommer att behöva ett program som heter AppTapp. Denna ändring programmet skulle användas för att du att låsa upp telefonen.

När programmet är igång, kommer du behöver göra är att kontrollera firmware-versionen av telefonen. Vanligtvis är 1.0.2 versionerna önskade och tryck sedan på Fortsätt. När det är klart kommer du att se att programmet är installerat i telefonen. Du måste nu installera pawnage verktyg Redsn0w och sedan Unlock.app. När du får dessa program måste du ställa in Auto-Lock till aldrig. Du kommer också att behöva få din IP-adress i din IPhone. Adressen kan ses i inställningarna för din telefon. Om du får adress, måste du använda Redsn0w. I detta program, behöver du bara dra och köra låsa filen i programmet. Du kommer att behöva för att ta bort SIM-kortet och använda Lås upp programmet. iPhone upplåsning brukar vara cirka 20 minuter, så efter det är klart att du skulle se att telefonen nu är upplåst.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar