torsdag 2 januari 2014

Apple iPhone 4G - Teknik - Mobiltelefoner


Från det att den största generationen release i juni 2007, är iPhone det primära valet för telefon älskare runt om i världen. Numera, efter 3 år surr om en 4: e generationens iPhone är jämförbar - om inte mer - för den första iPhone. Kunder som beställde var och en av de tre tidigare modeller ser framåt till Apple iPhone 4G tillsammans med sin nya innovativa funktioner som kan förändra det vi vet om smarta mobiltelefoner. De som ville vänta på en ny modell är uppriktigt omfattar frigör skvaller för den nya iPhone, och det förmodas ske någon gång före juni.

Vad som orsakar dessa typer av en uppståndelse bland iPhone fans? Varför finns det en stor mängd information om att iPhone 4G? Det kan ha en hel del att göra, inklusive uppgraderingar samt grundläggande funktioner som Apple planerar att inkludera i denna helt nya versionen. Det är tänkt att Apple kommer att införa exklusiva funktioner i skapandet av iPhone 4G. De flesta av dessa funktioner är inte så långt tillgängliga i andra smarta telefoner och telefoner pekskärm.

iPhone hårdvara, kan innovativa funktioner läggas till saker som videosamtal, dubbel lagringsutrymme, samt en dubbelkärnig processor. Utsikterna att använda en OLED pekskärm är också i luften om den nya Apple iPhone 4G. Den nya OLED-skärm som är beredd att använda ekologiska och naturliga föreningar. Dessutom, en 3,2 megapixel kamera, utbytbart batteri, samt GPS är mycket föredra funktioner i tidigare iPhone-modeller, och kan komma att bedrivas i 4G-versionen.

Det finns flera andra skvaller flyter runt om den nya Apple iPhone 4G. Flera konstruktions prototyper har siktats - några uppfanns av Apples kreativa team och andra som produceras av älskare. I allmänhet verkar det som minimalt yttre design kommer att likna den tidigare versionen men cirka 10% tunnare. Ytterligare förbättringar kan innefatta en ändring av SIM-kort facket, överlägsen Push stöd, och möjligen Adobe Flash funktionalitet.

Apple iPhone kan vara den sista testfasen just nu, även om inte mycket tid har gått sedan lanseringen av 3G. Flera skvaller förklara att Verizon och Apple har slagit sig ihop för att granska huruvida iPhone 4G med Verizons trådlösa 4G-signaler. Det verkar vi alla bara vänta och se.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar