torsdag 30 januari 2014

Fastställande din iPhone 3GS - Affärs


Förlora kära iPhone Flera och även iphone telefon i maskinen? I händelse av att det som betyder, immig strålkastare du vill göra snabbt för att hålla din iPhone 3GS eller helt enkelt iPhone 5. Om din artikel är steg-för-steg-information inte kommer att ställa ut konsekvenser, det finns kunskap kring den underliggande delen om hur man kan använda sig av Apple inc för att ta hand om din personliga iPhone 3gs/iPhone 4 eller kanske leverera programmet i pension livet i ditt Apple företagets butik.

viktigaste sätten som kan sätta mot utföra för sin mineralvatten förstört iphone.

Stäng Samtliga Iphone Genast!

startar inte ringa till dess att göra massor av åtgärder. Vända för iPhone om du hittar regnvatten interiör kan orsaka ringa till begränsade uttag.

Head ut med ut den egna iphone inkluderar varefter den eliminera simkort.

Move släpps bara om någon mer regnvatten.

Anställa en håret torrare för det mest kostnadseffektiva warmness avsedd för femton minuter och sedan försöka laga telefonen långsamt för att vara säker på att någon form av senaste dricksvatten kan säkert hjälpa pun intended, telefon. Använd billig värme

Följ denna iPhone i en mycket plastpåse involverad med okokt ris och se till att det till största delen helt fodrad. Övergångs någon mandel på daglig basis. Alla de råa kornen är säker på att absorbera fukt innehåll stöder start oavsett ytterligare vätskor runt iPhone. Överge den verkliga iPhone under säden avsedd för 48-72 mycket tid för bästa framgång.

Ta dem iphone av din hampa göra vissa oavsett om det fungerar. Oavsett om det regel inte följs eller kanske om du oroar oönskat vatten i iPhone, återkommande metoder Fem, 4, samt några. Behåll iPhone medan riset för en annan person 4-fem dagar till veckor och kolla igen utbyta operationen leder till en iPhone är effektiv korrekt.

Denna metod är mest effektiv om din iPhone når vätskor med hjälp av 30 minuter. Om din aktivitet regel inte följs direkt efter flera försök, se som ett resultat av.

Apples Insurance planer utformade för iPhone anordning samt iPhone 6 Vattenskador Samt Svamp:

Äpplet företaget besitter beskrivs de faktiska positionerna plats att mineralvatten bevis är helt enkelt on-line. iPhone telefon tillsammans med iPhone Begrunda tenderar att vara beredd tillsammans med Liquid E Symtom i botten hör till hörlursuttaget. iPhone telefon tillsammans med iPhone kassan versioner kan också få symptomatisk tillsammans på förtroende från din brygga-kontakt skydd. Alla dessa indikatorer är belägna ut och dessutom blev rosa färgade gång en kan välja från underkastelse att hjälpa vanligt vatten eller bara en fluid som innehåller dricksvatten. Alla signaler är särskilt tänkt att 't kvittas helt enkelt genom fukthalt tillsammans med höga skift temperatur.

Så snart den gula indikeringen sett, betyder det program som din lösning med avseende på jämna försämring helt enkelt inte erbjuds med typiskt Pear en individ (endast ett) år eller så återhållsamma säkerhetsledning och även Applecare Försäkringsskydd Ordna (Software ). Ändå kan du ange dem förvärrade mobiltelefon få ett förnyat iPhone för $ 199 från Apple företag företaget Håll då satte nästa riktigt visat iphone. Samtidigt måste du erhållit någon iphone 3GS/iPhone 3 av bäst att köpa eller kanske använt ett betalkort som ger skydd / försäkring till din iPhone, har du möjlighet att få lite pengar tillbaka och till och med iPhone utan kostnad. Undersök var ett av alternativen just före dina egna önskemål så att du återköpa helt ny iPhone-enhet eller iPhone fyra.

hjälpa din iphone Lämpligt förnyas inom en tredje part butik

Om dina receptorer är gula tillsammans med din iPhone är absolut inte vara anställd oavsett vilja torkat upp alla iPhone i vatten, kan du testa och även fortsätta perfekt in i en mekaniker butik. De kommer sannolikt att begära någon särskild mindre avgift för att undersöka skadan sedan ge dig ett förslag som hör till det pris det ska kosta fordon normalt iphone. Du kan också göra en viktig intelligens om du vill dra nytta av dem för att rätta till det. Att bosätta sig på en katalog av ansedda tredje part reparationsaffärer, undersöka kort artikel inne i författarens hemsida.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar