onsdag 1 januari 2014

Förväntade funktioner på iPhone 4G - Teknik


senaste iPhone var iPhone 3GS. Många räknar med att iPhone 4G kommer att släppas ungefär ett år efter att iPhone 3GS. Det finns en mängd funktioner som kan förväntas sättas i nya iPhone tillsammans med önskelistor av funktioner som kan eller inte kan ha någon chans att genomföras i den nya designen av Apple.

Biometrisk säkerhet är något som många människor önskar för att låsa upp sin telefon. Apple faktiskt har några stängda dörrar planer eller patent som har denna funktion implementeras. Detta kan faktiskt orsaka mer problem än det är värt dock. En annan innovativ funktion som folk har tänkt på är att inleda en RFID på telefonen som gör det möjligt att agera som en bilnyckel eller ens ett kreditkort.

Några nya funktioner som inte precis ny, men förbättringarna är nya högtalare som skulle göra att ljudkvaliteten mycket bättre på det yttre. Åskådare hoppas också att röstkommandon är mer att känna igen. Det är inte en överdrift att folk vill ha förmågan att tala och skapa och skicka texter och röstmeddelanden. Minnet är något som har legat stilla genom iPhone med en mängd olika storlekar som erbjuds, men många är osäkra på om de mindre 8G och 16GB modeller kommer att släppas med en 4G eftersom de säljer för mycket mindre än de högre 16GB och 32GB modeller.

Många har också uttryckt önskemål om iPhone för att kunna producera HD-videoutgång i både 720p och 1080i. En annan funktion som skulle kunna öka iPhones kapacitet skulle låta en evig tangentbord även via Bluetooth metoder. Ansökan behöver bättre organisation och eftersom många hävdar att de behöver mappar eller kanske kategorier för att hålla dem organiserade om de har ett stort antal. Den nya trådlösa signalen från iPod touch förväntas implementeras i 4G iPhone som är 802.11n.

Videokonferens är ytterligare en funktion som många människor vill ha. Det kan åstadkommas genom att låta kameran på framsidan i stället för ryggen. Vissa har till och hoppades att de släpper linser på både fram-och baksidan. Flash-stöd har också varit önskvärt även om det tömmer batteriet. Folk hoppas att Apple kommer att ge dem möjlighet att välja om de vill tömma sina batterier genom att använda det. Tillsammans med detta, många vill iPhone för att ha ett löstagbart batteri, så att de kan köpa extra om de inte kan ta ut det av någon anledning.

4G har inte lagts på AT & Ts nät men ändå så verkar det bakvända att kalla iPhone 4G utan att ha 4G-täckning. Spekulanter har hoppats att kanske andra operatörer som Sprint och Verizon skulle kunna ha Apples iPhone.

Alla dessa förbättringar och tillägg är spekulation och har inte tillkännagivits som final av Apple själva. Det är möjligt att de kan vara en del av dessa funktioner eller de som inte har tänkt på ännu. Det enda sättet att veta säkert är att ge det tid.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar