fredag 24 januari 2014

iPhone fodral syftar till att skydda din telefon - Använd One! - Shopping - Elektronik


Erfarenheten har visat att underlåta att på lämpligt sätt skydda din iPhone kommer sannolikt att leda till att det skadas till den grad att det är antingen funktionellt begränsad, eller i värsta fall helt förstörda. Beroende på din livsstil, kan tillräckligt skydd helt enkelt installera telefonen i ett relativt billigt iphonefall. För människor som leder en relativt aktiv livsstil som innehåller massor av resor, sportaktiviteter och aktiv användning av sin iPhone en mer robust och därmed dyrare iphonefall är förmodligen motiverat.

Välja en iPhone Case

Valet av fodral tillgängliga är enorm och om du låter det de val kan vara överväldigande. Därför, innan de köper ett fall stopp och ha en tänka på vilka typer av påfrestningar som du kommer att utsätta telefonen till. Är din dag mestadels pendling i ett fordon och arbetar i kontorsmiljö? Om så är fallet, är en dubbel-fodral i silikon och plast som är vattentät till ett djup av 25 meter förmodligen overkill för dig. Välj ett fall på $ 25 till $ 35 intervall som tätt omsluter din iPhone i antingen plast eller silikonfodral. p Om däremot spenderar du mycket av din tid arbetar i en utomhusmiljö, eller du arbetar runt vatten eller andra miljöer som kan vara potentiellt skadligt för din iPhone bör du överväga en starkare fall som har utformats för att skydda telefonen i extrema situationer. Räkna med att betala i regionen på $ 50 till $ 100 + för ett sådant fall.

Skydda iPhone pekskärm

Oavsett vilken typ av fall du köper är det starkt rekommenderat att du även köpa ett skärmskydd för att gå med det (kontrollera att din valda fall inte kommer med en fri man som många gör). Skärmskydd har utformats för att skydda den känsliga pekskärmen på din iPhone och krävs oavsett vilken livsstil som du leder. En pekskärm kan lika gärna brytas av nycklarna i väskan eftersom den kan av tunga maskiner på en byggarbetsplats.

Valet av en iPhone fall är verkligen ett personligt beslut som är beroende av de påfrestningar som du kommer att utsätta din iPhone till. För relativt godartade miljöer en enkel, välgjord fall räcker (även om en mer robust fodral som passar din stil då gå för det!). För mer stressiga miljöer bör du verkligen satsa på ett kraftigare fall som ger mer skydd. I alla situationer är det starkt rekommenderat att du även köpa ett skärmskydd.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar