lördag 25 januari 2014

CHANEL IPHONE CASES-göra telefonen STIL - Shopping


Skaparen av Chanel var en fransk designer Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel. Egentligen är det ett franskt modehus. Det var den mest favorit av alla i Frankrike. För närvarande är det också spridit sin dynasti i England, USA också. Efter döden av Coco Chanel år 1971, är den 2: a eran startar som kallas Karl Lagerfield epok. I denna tid spred Chanel sina innovativa idéer i andra än modelinje olika områden.

Idag är många människor är bekanta med logotypen för Coco Chanel. I detta två "C" är överlappande med varandra. Ett "C" vänd framåt och en annan "C" vänd bakåt. När vi tänker på Chanel, är det första som slår på sinnet de olika typer av lyxvaror, handväskor, parfymeri och kosmetika bland andra.

förregling dubbel-c är inte bara logotypen för Chanel, det är också en modemärke på IPhone locket. Det är också en billig lyx mode. Den pryder även IPhone med olika färg och stil. Den blanka & kristall utseende av fallet är otrolig och den glansiga Chanel märket är mycket attraktiv på fallet.

Främst två typer av Chanel fall finns det på marknaden. En är hård väska och andra är läder Chanel IPhone påse. Hård Chanel Fodralet är tillverkat av hårt hållbar plast och skyddar telefonen från repor och damm. De främsta fördelarna med Chanel fall är följande: -

Detta fall är kompatibelt med alla versioner av Iphone 4.

I andra fall finns det en signal problem under kalla. Men när detta Chanel hölje används är det inga problem med signalen under kalla.

Det skyddar Iphone 4 från repor och ytan mot nötning.

Det skyddar även telefonen från stötar, fingeravtryck och damm.

halk utformningen av höljet förhindrar IPhone glider ner. p Det är väldigt lätt att sätta in och ta ut IPhone i målet.

fall består i huvudsak av mycket hög kvalitet plast. Så det är långvariga och hållbara. Det är mycket stark också.

perfekta designen av höljet hjälper oss att använda telefonen mycket lätt och man kan enkelt styra alla knappar och kontakter. Det finns ingen anledning att ta bort höljet för att hantera telefonen på rätt sätt.

Chanel IPhone hölje är tillgänglig i tre färger. Rosa, svart och silver. Andra än dessa färg textur tryck med kristall yta också erhållas.

Chanel läderpåse finns också tillgängliga på marknaden. Det är mycket billigare än de hårda Chanel fallen. Kardborreband eller clips med stift används huvudsakligen för att låsa locket. Den huvudsakliga nackdelen med denna typ av fall är att använda telefonen en har att avlägsna den totala luckan. Det är inte långvariga och inte hållbart även som hårt Chanel fallet.

pris av fallen varierar beroende på marknad. Fortfarande priset på de hårda Chanel IPhone fall är i mellan 18 $ till 150 $ (USD). Och priset på läder Chanel IPhone påse startar från 16 USD.

På marknaden finns det massor av falska fall. Så äkta och kvalitet Chanel fall alltid på den officiella webbplatsen om Coco Chanel.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar