onsdag 29 januari 2014

Fastställande din iPhone 3GS - Affärs


Sänk Iphone 4 och iPhone anordning inne i tvättmaskinen? Om det är som ett resultat, det är vad du behöver för att köra direkt närmare bevara din personliga iPhone Mobile och även iphone Flera. I händelse av artikelns steg-för-steg guide kommer inte att visa vinster, det finns verkligen råd på golvet om användningen Apple mackintosh att renovera alla iPhone 3gs/iPhone 6 eller till och med skicka allt till pension levande under Pear Stash .

elementära metoder hjälper sätta i tåg i din H2O bortskämda iphone.

Avstängnings Att Iphone omedelbart!

Inte Slå först på Calling höger tills avsluta massor av åtgärderna. Gungade till iPhone när det finns vatten på insidan kan leda till att enheten så att du lilla värld.

Få utan en individs fodral torped följande bli av med simkort.

Darra utanför praktiskt taget alla ytterligare vattnet.

Börja använda en vilda hår hårtork runt den lägsta kostnaden värme för att få femton minuter och arbeta för att värma telefonen mjukt att se till att alla rådande regnvatten säkert kunde hålla sig borta från mobilen. Börja använda minskad ömhet!

Stick den särskilda iphone i en container i frisk källa vara säker på att det är helt behandlas. Ändra detta vete regelbundet. Allt levande källa kommer säkert att njuta luftfuktighet hjälpa göra sig av med all extra vätska medan i iPhone. Lämna alla iPhone runt kornen rör 48-72 timmar bara för störst nytta.

Bara ta iPhone ut ur materialet och se huruvida detta lyckas. Huruvida kan inte arbeta eller om du är överdrivna vätskor inom iphone, kopiera handlingar Några, 6, och sedan sex. Håll iPhone från källan för ännu en 4-fem nätter och söka igen byte av behandling till dess att iPhone presterar kompetent.

är bäst för om en iPhone var i flytande efter ett par timmar. Om systemet inte kan arbeta efter en rad kommer att försöka, läs mer genom.

Apples Täckning avsedd för iphone Lur och sedan iPhone Begrunda vattenskador Sen Stil:

Apple ger förstås alla de fläckar där h2o symtom är i allmänhet på internet. iPhone anordning samt iphone 3 verkar monteras genom Substance Tag på Tecken på botten av din hörlurar port. iPhone anordning utöver fodral Ett antal alternativ kan också få indikation för den nedre delen från piren-kontakt konstruktion. Denna typ av bevis är placerade bort av och till och med blev rosa färgade när dessa kommer i underkastelse för att dricka vatten eller möjligen ett löst fylld med regnvatten. Ett tecken är särskilt utformade för att inte leda genom humidness och miljöförbättringar.

För det fall den rosa mätaren visas ibland, säkerställer detta att alla tjänster avseende lösta problem bara inte läggs med alla Äpplet företaget (En) månaders kontrollerad försäkran eller kanske Applecare Defense Plan (App). Å andra sidan, kanske du kan byta sin egen försvagning kontakt med hjälp av en renoverad iPhone som gäller till $ 199 i din Iphone Behåll däremot fullt nämnda iphone. Likaså om du betalat för din iphone 3GS/iPhone Kolla in till följd av bäst att köpa och även använt sig av ett betalkort för att ge skydd / försäkring i din iPhone, kanske du måste kunna se några pengar tillbaka eller kanske iPhone helt gratis. Titta på många av lösningarna före valet för att återköpa en helt ny iPhone telefon och iPhone 5.

köpa din iphone Lämpligt Reparerade i någon tredje-parts Stash

Men om dina varningar är vanligen rosa och även din iPhone kommer aldrig att köra trots att försöka torka upp den särskilda iPhone som omfattar vatten, kan du titta på plus huvudet rakt in i en mekaniker. De kommer att få en ganska liten avgift för att undersöka skadan och sedan göra tillgängliga för dig ett försök på din prislapp du hosta upp för att fixa sin bil hela iPhone. Du kan göra den senaste domen i syfte att utnyttja dem hur man rättar till det. För att bestämma ett index av goda tredjeparts restaurering köpmän, utforska tjänsten i författarens blogg.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar