fredag 1 juni 2012

Iphone 4G lanserades i Indien


 Elva månader efter Apples nästa generations smartphone hit butiker över hela världen, var IPhone 4 lanserades på fredagen i Indien, världens näst största marknad för mobiltelefoner.

 Mobiltelefon transportören Aircel lanserade IPhone 4 med en ny prismodell, så att kunderna kan återvinna förskott kostnaden för smartphone på vissa planer över 24 månader, sade företaget i ett pressmeddelande. Aircel debiterar skivor 34.500 för iPhone med en 16 GB kapacitet och Rs 40.900 för 32 GB-modellen, sa det.

 Bharti Airtel har också lanserat telefonen.

 Deklarera utbyggnaden av en av de mest efterlängtade smartphones i världen av Bharti Airtel här och i 34 andra städer i Indien, berättade Airtel VD (Västbengalen och Orissa) PD Sharma media IPhone 4 kommer att skapa ett separat utrymme från skräp av smartphones på marknaden, med många av dem kopierade Apple funktioner.

 "IPhone 4 kommer att stå upp för sina ursprungliga ansökningar och tillgodose mitten segmentet också, med attraktiva priser, som inte kommer att skapa en nypa både på lång och kort sikt", Sharma sade vid sidan av lanseringen här.

 På frågan om förseningen med nästan ett år i produkten anländer i Indien efter juni lansering i USA, sade Sharma, "Med tredje generationens (3G) mobilnät enbart kommer av ålder på senare tid i Indien, det fanns inget annat alternativ än IPhone 4 att vänta. "

 "Handenheten kommer att kosta skivor 34.500 med 16-GB kapacitet och Rs 40.900 med 32-GB kapacitet, som är attraktivt med tanke på lång tids användning. Den inställda drivs av Apples A4 (operativsystem), ståtar med en Retina-skärm , FaceTime för video chat, 5-MP bakåtvänd kamera med LED blixt och HD-videoinspelning, "sade han.

 Den IPhone 4 har en högre kvalitet skärmen och längre batteritid än den tidigare modellen, sade han och tillade att Bharti redan säljer äldre modeller av iPhone i Indien.

 "Med det stora antalet mobilanvändare kommer smartphone marknaden att växa i landet", sade han.

 Den IPhone 4 lanserades väg tillbaka i juni i USA, följt av andra länder.

 På frågan om prissättningen skulle kompensera köp av modellen med uppblåsta priser utöver $ 1500 prislapp från den grå marknaden, säger Sharma detta skede verkar ha varit över.

 Den IPhone 4 lanserades i staden genom att Tollywood skådespelerskan Paoli Dam, som var bland de 35 kändisar i olika städer i landet begåvats en handenhet med anledning av lanseringen.

 "Jag är glad att ha en IPhone 4 från i dag. Jag har också fått en favorit nummer av Airtel, som jag kan utantill mycket enkelt. Jag är säker på den här handen kommer att bli en del av mitt tillbehör," Dam sa media.

 Om hon hade använt Apples produkter tidigare, säger skådespelerskan, "Jag hade använt Apple Mac."

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar