torsdag 7 juni 2012

Jämföra Iphone 4 Med HTC Evo 4G


Android Market växer exponentiellt har nått den viktigaste milstolpen 100.000 apps (från oktober 2010). inleddes den 22 oktober 2008 har Android mobila operativsystem uppnås momentum försäljning under de senaste två åren. Enligt NPD Group, var Companys omsättning i maj 2010 ökade med 8% från december 2009, uppnå 28% av amerikanska smartphone försäljning. Dessutom, enligt Gartner Research, hade Android en global marknad på 25,5% i slutet av Q3 2010.

globalt erkännas som iPhone mördaren är HTCEVO 4G första Android-telefon runt om i världen att presentera 4G-teknik. Lanserades den 4 juni har HTC EVO 4G varit en av de mest efterlängtade tekniska produkter av 2010, på grund av itsunique egenskaper och innovativ teknik.

HTCEVO 4G vs IPhone 4 ange Fakta

 Med en kraftfull QSD8650 1GHz Snapdragon CPU som tillåter användare att komma i åtnjutande av hög kvalitet multimedia applikationer på sin enorma 4,3 TFTLCD display har HTCEVO 4G minst matchas IPhone 4 i flera specifikationer. För vissa användare, förblir IPhone 4 absolut ledande på marknaden, medan det för andra är HTCEVO 4G bättre, främst på grund av sin Android 2,2 OS och 4G-nätet.

På uppåtsidan:

 a) Operativsystem

 Presentation av Android 2.2 OS, även känd som Froyo, sedan augusti 2010, är ​​inriktad på HTCEVO 4G faktiskt genomsnittliga konsumenterna, och inte nödvändigtvis de mer tekniskt kunniga sådana. Android 2,2 OS har bättre funktioner, kan vara mycket anpassas och är enklare att använda.

 b) Network Access

Enkelt uttryckt, HTCEVOs 4G-nät via iPhones 3G-nätet ger data och strömmande media på en mycket högre datahastighet möjligt för användarna att ladda ner och dela multimediafiler mycket snabbare.

 c) LCD-skärm

 Även om dess upplösningen är lägre (800 x 480 pixel över 960 x 640 pixel), har HTCEVO 4G en större display (4,3 TFTLCD display över 3,5). Skärmupplösning är definitivt en övervägande, men den större displayen (som faktiskt känns som en rugby fält) ger HTCEVO 4G en fördel framför IPhone 4.

 d) Dual Camera

 Den HTCEVO 4G har en 8-megapixel primära kameran över iPhones 5-megapixel primära kamera. Dessutom har den HTCEVO 4G en sekundär 1,3 megapixel framsidan kamera för video chat och personliga porträtt fotografering.

Medaljens baksida:

 a) Mått

 HTC EVO 4G är tyngre än IPhone 4 (6 uns över 4,8 gram) och något större i storlek (4,8 x 2,6 x 0,5 över 4,5 x 2,3 x 0,37).

 b) Network Access

 För närvarande 4G-nätet erbjuds av Sprint på 2.5GHz, och erbjuder högre bandbredd än lägre frekvenser, men det kan inte tränga igenom byggnader och hissar. Detta innebär att 4G-nätet är felfri beroende på täckningen på den plats på användaren.

 c) BatteryLife

 Snarare eländiga överväger 6 timmars taltid över 7 timmars samtalstid på 3G och 14 timmar på 2G för iPhone. Ännu värre, med på telefonen Cell standby med 4G av telefonen tomgång, och Android-systemet läge drar den 75% av batteriets livslängd, vilket innebär att praktiskt taget varar batteriets livslängd i genomsnitt upp till 3 timmar. Det finns knep för att förlänga EVOs batteritid, men detta är definitivt en viktig faktor att beakta för en produkt som denna.

 d) Kostnad

pris av HTC EVO 4G börjar på $ 599,99 och kan gå ner till $ 199,99 genom serviceavtal och specialerbjudanden på Best Buy. Försäljningspriset för IPhone 4 16GB börjar på $ 599,99 och kan gå ner till $ 199,99, medan IPhone 4 32GB försäljningspriset börjar på $ 699,99 och kan gå ner till $ 299,99 genom serviceavtal och specialerbjudanden på Best Buy. De underhållskostnader och de månatliga kostnader för HTC EVO 4G gör det dyrare. Sprint erbjuder Sprint Allt Data 450 plan för $ 79,99, där det praktiskt taget erbjuder allt obegränsad (samtal, textmeddelanden, webb och 450 Anytime minuter). Dessutom är kostnaden för att bära extra batteri mellan $ 10 och $ 50.

Android 2,2 Froyo vs iOS 4

 Som redan nämnts, många användare föredrar HTCEVO 4G över IPhone 4 på grund av Android 2,2 OS.

 Här finns flera skäl till varför Froyo är bättre än iOS 4:

 1. Froyo har en hel del fler program gör det möjligt för användare att ladda ner vad de vill och inte vad Apple tillåter dem att ladda ner.

 2. Froyo har stora inbyggda webbläsare som tillåter användning av tredje parts webbläsare som Opera eller Firefox.

 3. Froyo förvandlar telefonen till en Wi-Fi-hotspot genom att ge Wi-Fi till enheter. Egentligen tar det tjudra till nästa nivå genom att användarna att fritt använda sin EVO 4G som ett bredbandsmodem. IPhone erbjuder Bluetooth och 3G tjudra också, men användarna kan fritt använda Wi-Fi fläckar endast om de jailbreaka sin iOS4 med risk att förstöra sin telefon.

 4. Froyo ger tillgång till flera bärare. Apple fast med AT & T.

 Å andra sidan, för affärsanvändare är IPhone 4 bättre eftersom de iOS4 funktioner som enhetliga e-post inkorg och bättre verktyg för som tillåter användare att distribuera, övervaka och hantera sin iPhone för affärsändamål.

 Sammanfattningsvis genom att jämföra HTCEVO 4G och IPhone 4 resultaten är blandade, kontrollera att båda enheterna är revolutionerande och nyskapande. Summan av kardemumman är att välja det bästa eller det bättre mellan de två är en fråga om subjektiva preferenser och användning. Beslutet kan vara mer eller mindre styrs av vad som erbjuds av bäraren och den avsedda användningen av telefonen.

 Källor:

/ us / products / EVO-sprint # tech-specs

/ iphone / specs.html

/ gadgetlab/2010/06/iphone-4-vs-htc-evo-4g /

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar