söndag 3 juni 2012

Skydd För Smartphone Iphone


 Många typer av ärenden finns idag och är tillverkade av olika material för att skydda våra iPhone fall läder juvel, fall i kisel genom fall av kristall och guld! För var och en av iPhone ägare kommer det att finnas en kåpa som kommer att vara fullt tillräcklig. Genom att köpa ett skydd för din iPhone, kommer du inte bara perfekt bevarad en smartphone men man kan också lysa i samhället med en vacker läderslida och aktuell.

 Liksom många andra prylar lägger fram i dag i butikerna, är iPhone ett utmärkt instrument för att hantera med när uttråkad. Den iPhone är en dyr smartphone vars kostnad kan lätt överstiga ett par hundra dollar (genom att inte ta abonnemang) och dess ägare måste absolut bevara den med ett fall av en perfekt design. Dessa Läder lock är gjorda så väl de skyddar iPhone, oberoende av dess läge eller manipulation.

 Men nu finns många typer av ärenden för dessa modiga smartphones: de flexibla skrin säljer inte mycket dyrt och bevara mobil till ett minimum, skydden hårdplast fullt effektiv mot strimmor och lyxiga fall läder som skyddar din iPhone med en helt omöjlig att finess har på andra typer av fall tack vare läder som är.

 Dessa läder fall optimerade specifikt för iPhone finns även med en fällbar som effektivt skyddar skärmen från stötar och ränder. Dessutom är deras användbarhet ofta exceptionellt. Men det finns en motreaktion eftersom premiekostnaderna ärmarna brant men som vi lär vårt sunda förnuft. Kvalitet är det betalas

 Eftersom företaget har Apple sålt den första iPhone har smartphone astronomiska belopp har sålts och Apples varumärke är nu erkänt och transporteras i hög aktning världen över. Trots denna dominans, erbjuder Apple inte verkligt skydd i läder för att skydda sina miniatyr mästerverk. Många formgivare av läder fall för iPhone 3G kommer att släppas ut på marknaden lämnas i sticket av Apple.

 Men allt ville lyx också dra nytta av denna lukrativa segment genom att sälja ärmar lyxiga iPad gjorts med ovanliga material och dyra som diamanter och guld. När du äntligen bestämmer dig för att betala dig ett fodral för din iPhone, måste många faktorer först studeras. Först bör locket passar helt form fickan.

 Också se till att plasten inte är alltför skrymmande och inte bry dig när du behöver ta den med dig och när du har kul med din iPhone. Sedan, se till att skyddet omfattar skydd för skärmen av smartphone (bättre).

 Läder täcker med ett skyddande flik som är bäst lämpade för detta. Slutligen, shoppa runt för att ge dig en mantel gjord nog, att du inte flyttar till någon för "old school" när du tar bort din iPhone från fallet ...

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar