måndag 4 juni 2012

Hitta den bästa iPhone Case till ett fantastiskt pris


En av de viktigaste tillbehören som du kommer att välja när du köper din iPhone3G blir ett fall för att skydda den. Många väljer att inte använda ett fall, eftersom iPhone 3G känns så stor i dina händer. Är dock iPhone skärm glas och kan brytas. Ett fall kan inte förhindra alla brott, men det kan minska risken.

Följande är de steg som hjälper dig att välja din iPhone fall:

Steg 1: Först kommer du vill bestämma vilken typ av fall du vill ha. Bland val är läder, hårdplast, gummerad och mjuk silikon. Det bästa sättet att avgöra detta är att gå till en AT & T eller Apple-butik, en galleria kiosk som säljer telefonen fall och Wal-Mart eller Best Buy.

Du kommer också att behöva välja mellan ett fall som fäster runt telefonen och inte lätt kan avlägsnas, ett läderfodral som din iPhone glider in i (och kommer också lätt glida ur!), fall som kan knytas till en bälte (oftast läder), och mjuka fall silikon som lätt kan avlägsnas.

Steg 2: När du valt en stil, måste du välja en färg. Du kan be butiksanställda om ärendet finns i olika färger, men som ofta bara talar om vilka färger som lagrar bär.

Tillverkarna gör ofta andra fall färger. Om du kan ta reda på tillverkarens namn kan du försöka hitta deras hemsida via en Google-sökning. Om du inte kan få tillverkarens namn, måste du söka efter beskrivning för att hitta den på nätet (kan vara mycket svårare).

mobiltelefon tillbehör kiosker i gallerior har ofta ett stort utbud av iPhone fall en svindlande antal färger. Du kanske har svårare att ta reda på tillverkaren av dem, dock.

Steg 3: Nu när du vet vad som finns och vilken du föredrar, kan du börja din sökning. Jag skulle rekommendera att gå till tillverkarens webbplats (om du vet tillverkaren) först för att få exakta namnet på den modell du föredrar. Detta gör det lättare att söka.

Gå till Google och skriv in så mycket information som du har. Till exempel sökte jag med nyckelorden "svarta gummerade rhinestone iphone 3G" för att hitta en som jag ville. Du kanske måste gräva igenom massor av hemsidor för att hitta den, men jag har ofta varit framgångsrika.

Du kan också gå direkt till Amazon och eBay där det finns hundratals 3: e parts säljare som kan ha att ett särskilt fall för ett bra pris.

Steg 4: När du tittar på de fall som du hittar på intenet, hålla koll på de priser till vilka fall som anges, men även kolla in fraktkostnaderna vid varje plats eftersom sjöfarten kan upphäva några besparingar jämfört med att köpa den lokalt vs köpa online. Många webbsajter inte tar ut skatt, men som också är en faktor.

lycka till att hitta den perfekta iPhone fallet! Jag kunde hitta min perfekta fallet 50% besparing genom att köpa på Internet, även efter att sjöfarten i beaktande.

Tips:

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar