onsdag 6 juni 2012

Apple Iphone vs Apple Ipod Touch - En översyn


 Tillbaka i sommaren 2007 Apple introducerade sin älskling, Apples iPhone. Det ses som den mest revolutionerande högteknologiska gadget sin tid. Men på samma gång Äpplen iPod Touch med nästan alla samma klockor och visselpipor som iPhone utom mobiltelefon funktionen var knappt hört. Låt oss ta en titt på båda och jämför:

är billigare bättre? Det verkar som om den här julen den billigare, tunnare iPod Touch har varit favorit bland många konsumenter. Med tanke på den nuvarande ekonomin och prisnivå av iPod Touch med allt från $ 180 till $ 399 beroende på minneskapacitet det verkar vara större hit än iPhone. IPod Touch kan göra nästan vad som helst iPhone kan, för det mycket billigare pris. Både kör multi-touch-gränssnitt och båda kan köra nästan alla program i Apple Apps Store. Det är över 100.000 Apple program till sist räknas.

Behöver du Cellular? Den största skillnaden i iPod Touch till iPhone är att iPod Touch inte fungerar över ett mobilnät. En iPod Touch måste vara nära en Wi-Fi-hotspot, ett trådlöst nätverk tillgängligt på många ställen. IPod Touch behöver denna Wi-Fi för att kunna gå online eller ladda ner Apple program. Lyckligtvis är Wi-Fi blir mer tillgängliga för konsumenterna. Många har dem i sina hem och de kan hittas på kontor, flygplatser och kaféer. Många av dessa platser ut antingen mycket små, ett par dollar eller ge dig fri tillgång till deras Wi-Fi.

Data Network bördorna: Med iPhone du satsar på att använda AT & Ts nät. Detta engagemang av minst två år kan kosta en iPhone-användare ca $ 100 i månatliga cellulära avgifter. Nya meddelanden av AT & T på den extra bördan iPhone har tagit på sig datanätverk har också gjort en del människor tvekar att begå. Deras har förekommit rapporter om ofta avbrutna samtal och fläckig Internetuppkoppling i större städer som New York, San Francisco och Los Angeles.

Slutsats: Konsumenter som är försiktiga med äpplen iPhone, AT & T engagemang har hittat vägar runt deras cellulära behov. Många håller fast vid sin gamla mobiltelefon och köpa den billigare iPod Touch för att hämta och gå online. Andra väntar så många av iPhone funktioner som multi-touch interface och expanderar apps ska vara tillgänglig för framtida smarta telefoner.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar