tisdag 5 juni 2012

Anledningar till varför Du ska aldrig köpa en iPhone 3G


Denna artikel kommer att försöka visa dig hur du skulle vara bättre att köpa en av de andra smartphones som för närvarande säljs till samma pris som de Apple iPhone 3G eller ännu lägre priser än iPhone.

Oförmåga att göra flera saker: Det är nästan omöjligt att tro att smartphone tippad som den hetaste och bästa mobila enhet i världen kan bara köra en applikation i taget. Att iPhone 3GS kan inte flera saker i denna tid av avancerade kommunikationer är EN kolossal orsaken till att en kräsna konsumenter läser människa inte ska köpa det. Även Nokia 3230 sålde redan 2005 hade användarna spela spel över Bluetooth-anslutningar samtidigt som du spelar musik på sina egna telefoner och vilka användare skulle fortfarande ha ett antal program som körs i bakgrunden. Denna 3230 inte har upp till en fjärdedel av hårdvara och hype som iPhone kan skryta med.

Brist på Bluetooth Kompatibilitet med andra enheter: iPhone 3GS saknar riktigt Bluetooth-funktion som sin Bluetooth kan endast användas med ett headset på iPhone. Det kan inte användas för att överföra filer som alla andra enheter med Bluetooth-teknik klarar av. Du kan verkligen inte använda den för att spela spel med en kompis genom att skapa en Bluetooth-anslutning som en hel del billigare smartphones kan.

Brist på fysisk knappsats: Det faktum att iPhone 3G inte kommer med en fysisk knappsats gör att skriva en riktig knepig när du använder den. De iPhone konkurrenterna har oftast knappsatser som lätt kan avslöjas genom att skjuta dem och dessa gör skriva lång text mycket enklare. Om du bär handskar eftersom det är kallt, kommer iPhones virtuella tangentbordet fungerar inte.

Brist på stöd för Adobe Flash och Java: Apple måste helt enkelt älskar att bråka med sina iPhone-användare om det vägrar att möjliggöra stöd för teknik som:

Adobe Flash är den teknik som gör det möjligt för webbplatser att visa dessa blinkande videoklipp som gör sina sidor mer attraktiva. Java tillåter användningen av fantastiska men lätt mobila applikationer och häftiga Web Apps. Men nej, säger Mr Steven Jobs du inte kan ha dem.

Brist på en inbyggd FM: Användare av iPhone måste ju tröttna på att lyssna på sina egna musiksamlingar hela tiden och definitivt vill inte alla att betala pengar för att lyssna på radio (även om det bara 99 cent). Den extra kravet att ha en internetuppkoppling innan man kan bara lyssna på radio måste vara en stor krångel för alla utom naturligtvis de die-hard iPhone älskare där ute. De iPhone konkurrenterna (särskilt Nokia) kan skryta med FM-mottagare i nästan varje telefon de säljer och säkerligen göra sina enheter mycket mer funktionell än iPhone någonsin kommer att bli.

lägre skärmupplösning: Jämfört med de nuvarande konkurrenter som Motorola Droid, Samsung Omnia, och så vidare, skärmen på iPhone kan mycket väl ha utvecklats av John Logie Baird. Det är långt efter när dess upplösning är likställas med de övriga smartphones i sin serie.

Lägre Kamera Upplösning: iPhone 3GS ståtar med en ynka 3,15-megapixel kamera. Bara för att hålla det enkelt, vad sägs om detta: Motorola Droid och Samsung Omnia har båda 5-megapixel kamera (plus flash) .

Brist på Kamerablixt: Ta bilder i ett svagt upplyst miljö med en iPhone 3GS är ett stort slöseri med tid - trots Äpplen påståenden om viss programvara har inbyggda i iPhone för att förbättra bild-tar i sådana situationer. Konkurrenterna har alla blixt och definitivt ger ljusare bilder när behov uppstår.

bristen på verklig Ägandet av Device: Låt oss räkna på följande sätt på vilket Apple fortfarande äger din iPhone 3GS även efter att du har betalat för det i sin helhet:

- De enda program du kan installera på din iPhone är de Apple säger att du kan och som du måste köpa från App Store .

- Det enda sättet att få musik till din iPhone skulle vara att använda Apple iTunes programvara. Apple förväntar sig också att du kan köpa en hel del av dessa låtar från sin iTunes music store.

- Du är skyldig att återställa din iPhone till Apple för mindre frågor som har batteriet ändrats och som fortsätter att göra för en brant avgift .

-. Det avgör vilken telefon tjänsteleverantör som du kan använda med din iPhone

Så där har du det. Ovanstående är en ganska uttömmande beskrivning av Apple iPhone 3GSs brister, men det verkar det finns några fler punkter som skulle ha lagts. Kanske dessa frågor kommer att hållas i reserv för en annan salva när tiden är rätt. Tack försyn för fängelset-breaking.

Tillägg:. Bättre smartphones tillgängliga för ungefär samma pris som Apple iPhone 3GS inkluderar Motorola Droid, Samsung Omnia, Palm Pre, Google Nexus, HTC utbud av telefoner, och mycket mer

vara smart. Välj klokt. Aldrig köpa en iPhone.

Läs mer: Telefon Jämförelse: Apple iPhone 3GS vs Motorola Droid

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar