fredag 29 juni 2012

Wh? T jag? Th? D? Ff? R? N? Länka iPhone 4S och Th? iPhone 4 - Teknik - Mobiltelefoner


ända fram till 11 timmar, trodde de flesta kommentatorer i branschen att Apple lanserade en ny design IPhone 4 den 4 oktober. Det fanns några tecken som pekar på det sättet. Första plats var inte ovanligt när offentliggörandet av iPhone (oktober i stället för traditionell meddelande försommaren). Tidsskillnaden påstods visa att en ny helt ny design pågick. Sedan var det nära förestående frigivning av iOS 5, ett helt nytt operativsystem för iPhone. Otvivelaktigt, en helt ny iPhone lansering med helt nya operativsystemet?

Apple förnekat alla rykten genom att meddela att iPhone 4S. När 3G jämfört med 3G, är Iphone 4s en radikal förändring från 4, och ser nästan identiska.

Vad har förändrats i 4S iPhone iPhone jämfört med 4?

Vid första anblicken verkar det som det mesta av hårdvaran i Iphone 4s är samma som den ursprungliga 4. De har nästan exakt samma dimensioner och vikt, och båda har en siktstorlek av 3,5 inches. Båda har också en kantig design med en enkel start på framsidan av telefonen.

Men om man tittar lite närmare ser du Iphone 4s har en hel del mer under huven än IPhone 4. Först, kolla in A5 dual-core processor i 4S. Apple hävdar att detta kommer att göra webbsidor fylla på upp till fem gånger snabbare än nuvarande IPhone 4 - en dramatisk förbättring! Och allt som processorkraft överförs till andra områden -. För applikationer att ladda ner, installera och ladda snabbare och navigeringen kommer att bli ännu mer känslig än IPhone 4

Det finns också en stor förbättring kamera teknik som Apple har infört i 4S iPhone jämfört med 4. Historiskt sett har Apple släpat efter andra företag som Samsung smartphone när det gäller förstklassig teknik i kameran. Detta är inte fallet med iPhone 4S. Med 5 linselement i stället för 4, Apple släppa in mer ljus lämnas på linsen så bilderna ser stor även vid låga ljusnivåer. Vi passerade sin resolution av den 8 megapixel istället för 5, och lade touch av fokus och ta bilder släpar noll, så att ditt foto är precis när du trycker på slutarknappen.

Apple har också gjort stora förbättringar av Iphone 4s när det gäller videoinspelningen även fångar alla detaljer, även fånga HD 1080p istället för 780p är på IPhone 4. 4S har också videostabilisering att den ursprungliga -. Så handhållna video automatiskt korrigerar mindre hopp och skakar som har påverkat blivande filmskapare när du fotograferar på din iPhone

all ny programvara

, medan Apple iOS 5 är inställd på att vara tillgänglig för IPhone 4 och 4S iPhone, finns det några funktioner som bara kan hittas i 4S.

Framför allt, Siri, kommandocentralen styrda röst som förvandlar din iPhone till en personlig sekreterare. Trots den aktiva röstuppringning är inget nytt för en smartphone, är Siri lite annorlunda. Med kraften av iPhone 4S A5-processor, som tar vad du säger, och använder en komplex uppsättning av algoritmer för att öppna relevanta applikationer för att utföra uppgiften. Om du tror att PR videon är allt du behöver göra säger "Behöver jag ett paraply?" IPhone 4S kunna svara "Det kommer att vara soligt i dag." Du kan även använda röstkommandon för att flytta de schemalagda mötena och skicka SMS meddelanden. 4S iPhone blev just mycket mer förorts-användning!

Det är i termer av signifikanta skillnader mellan iPhone 4S och 4! Även om listan kan tyckas kort, när det i själva användningen av iPhone 4S dessa få funktioner som krävs för att göra en märkbar skillnad. Han har lämnat 1 miljon människor från pre-försäljning av iPhone 4S - och inte heller. 4S Den iPhone är en smartphone med några bra funktioner underbara - du kan göra mycket värre!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar