fredag 8 juni 2012

Verizon Iphone Vs. AT & T Iphone


Således blev den IPhone 4 Verizon officiellt i morse, men är det tillräckligt för att göra dig spendera? Materialet bör vara ungefär densamma (även om vissa fall inte fungerar med den nya versionen) så vi bryter ner och nackdelar med varje version.

AT & T är inte längre det enda transportören att få IPhone 4, så är det någon anledning att hålla fast vid den näst största transportören i nationen? Ja, det finns det många anledningar.

Den första och kanske viktigast, kommer AT & T IPhone 4 får snabbare datahastigheter att Verizon mobila motsvarande. Denna version av Apple smartphone kan få upp till 7,2 Mbps och nedladdningshastigheter på AT & T har redan pratar skit om hur CDMA användarna kommer att vänja sig livet i den långsamma banan.

naturligtvis för användare i stora städer, nedladdningshastigheter max spelar ingen roll om du inte kunde få tjänsten. Vi var bara på CES 2011 och hittade AT & T var sopor service med tiotusentals användare världen iPhone. Kanske en flod av användarna går till Big Red kan avlasta på AT & T

Det är inte bara hastighet om man som AT & T användare kommer att kunna ringa med mobil data samtidigt. Även om jag inte tror att det är så användbart som Luke Wilson skulle han få oss att tro, kan det vara en livräddare i de sällsynta fall där detta är nödvändigt.

AT & T folk har redan njuter av smartphone från Apple för de senaste sex månaderna och vi är skyldiga att se 5 iPhone (eller iPhone 4G, antagligen) på AT & T ett par månader. Vi gissar detta är den enda amerikanska nätverket för senaste och bästa mobiltelefon från Apple under 2011. AT & T har också varit mycket bra om stöta stödberättigande om uppdateringar i början och kan inte sägas om iPhone Verizon 4.

Dessutom, om du är en fanatiker som vi absolut mobil och vill se alla de senaste coola telefoner som Atrix 4G, kommer det att bli lättare att diskutera AT & T. I avsaknad av SIM, iPhone Verizon kommer inte göra en bra kamera för att ta utomlands, heller.

Den största attraktionen i IPhone 4 Verizon är klart: det är barnet i nätverket. Verizons 3G-datanät är inte så snabb som AT & T, men det har en täckningsområde och var mycket mer konsekventa i våra experiment. Detta innebär att ägare av Apples smartphone i större metropoler ska kunna använda sin iPhone som en riktig telefon. Chockerande, jag vet.

Big Red sade att enheten har optimerats för sin 3G EV-DO och uppleva med programmering Droid betyder det ska kunna hantera flödet av mobil data. Jag tror att Big Red, men jag vill se vad som händer när miljontals nya iPhone-användare surfar på nätet och ladda ner program på språng.

Det förväntas IPhone 4 Verizon kommer att ha möjlighet att ett obegränsat antal data per månad för ca $ 30 i månaden, men detta har ännu inte bekräftats. Eftersom AT & T erbjuder sina differentierad prissättning modell finns det inget sätt att få obegränsad data om du inte har förvärvats från en tidigare plan. Även billigare uppgifter alternativ är ett utmärkt sätt att hoppa in i spelet smartphone anser IntoMobile laget verkligen att en obegränsad dataanvändning är det bästa sättet att maximera din smartphone.

En annan stor fördel med iPhone Verizon 4 är möjligheten att skapa en personlig WiFi hotspot för upp till fem enheter, en egenskap som är nästan standard på alla sina nya Android smartphone. AT & T ger säker version, men bara för en enda enhet. Det finns inga ord på hur mycket mobil hotspot kommer att kosta per månad, men vi väntade ca $ 20 eller mer per månad utöver mobil data och röst.

Det viktiga är att flera nätverk att välja är bra för konsumenterna och fans av Apples iPhone kommer nu att ha fler alternativ. Vad tycker ni, vänner?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar