lördag 2 juni 2012

IPhone / iPad Winter Tillbehör


 Har din iPhone eller iPod behöver en uppsättning av galoscher eller en tjock vinterpäls? Sannolikt inte, om du inte är lite excentrisk. Det betyder inte att det inte finns några stora iPhone och iPod-tillbehör som bör vara av stort intresse för dig över vintern säsonger.

iPhone apps / Songs iPod

 Förutom att vara en fysisk förändring i vädret vintern är ofta mycket om attityd. Ett sätt att förbättra hans inställning är att göra både din iPhone och iPod riktade för säsongen. Det finns många låtar kan laddas ner till din iPod till säsongsvariationer. Ännu enklare är iPhone apps. Det finns tusentals iPhone apps där ute. Om du kan tänka på det finns sannolikt en app för det. Att sätta ett par semester och säsongens program på din iPhone kan säkert göra, säsongen ljusa. När allt på en kall vinternatt, skulle det inte vara trevligt att ha en app som visar dig varma recept vinter dryck som du kan göra?

Hard iPhone / iPod Case

 Om du tappar din iPhone eller iPod, spricker den och vatten eller fukt tränger in det ogiltigförklarar garantin. Inte en bra sak att hända med din glänsande glittrande leksak! En hård fallet för dessa poster kommer att eliminera den frågan. Svåra fall ger mest skydd, men det finns också kisel fall och tydliga fall. Alla dessa ger mycket större skydd än en naken enhet. Det är en bra idé att ha ett fall för din elektronik året runt knappar Pacifica god under de kalla och fuktiga vintrar.

Skärmskydd

 En av de coolaste sakerna med den nya iPhones och iPods är de coola skärmar. Borta är skärmarna i går som bara visade dig vad du ville se. Dagens skärmar är interaktiva och både skydda och förbättra din upplevelse med din iGadget. Dessa skärmar, allt från tydliga skydd som helt enkelt håller repor, fukt och smuts bort från skärmen för att anti-blänk alternativ till ännu mer tjusig och cool, skärmsläckare typ av alternativ.

Bluetooth och iPod Remote

 Det kan inte vara bäst om du har dina händer tillgängliga när hon gick och röra sig. Detta betyder inte att du inte vill lyssna på musik eller prata i telefon samtidigt. Ett sätt att komma runt detta är att antingen ha en Bluetooth för din iPhone eller en fjärrkontroll för örat-knoppar på din iPod. Dessa fiffiga prylar kommer att göra att gå och prata en bris. Allt du behöver göra är att gnugga magen och tugga tuggummi!

 De får inte vara galoscher, en stor lurvig vinterpäls och en stickad mössa för din iPod, men vissa iPod / iPhone tillbehör kan hålla både dig och din iPhone / iPod säkert under vintersäsongerna.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar