måndag 11 juni 2012

Vad är iOS 4,3? efter en fullständig förklaring av iOS 4,3 - Teknik - Informationsteknik


Sedan dess utseende den 2 mars förra, har Apple också släppt den senaste operativsystem kallat iOS 4.3.In Dessutom Apple har också släppt flera nya applikationer för iPad 2, såsom ansökan iMovie är iLife garage band.it definitivt den senaste operativsystemet har några ändringar eller tillägg.

iPad 2 levereras med iOS 4,3 den 11 mars. Samma dag, är ägare av iPhone kompatibel, iPad och modeller av iPod touch och iPhone GSM version 4 kommer att kunna hämta den uppdaterade IOS gratis.

Här är några saker du bör veta om Cisco IOS 4,3 och nya program från Apple,

iOS 4,3 kommer att vara kompatibel med alla enheter?

iOS 4,3 kommer att vara kompatibla med iPad, iPad 2, iPhone 3G, IPhone 4 (GSM version), och tredje generationens iPod Touch-modell och fourth.However är iOS 4,3 inte kompatibel med iPhone 3G är igång IOS 4,0, även utan iPhone funktioner som multitasking och 4 versioner av CDMA (Verizon). Men varför iOS 4,3 stöder inte fyra CDMA iPhone? Enligt Apple gör IPhone 4 versionerna av CDMA inte hennes debut att få iOS 4.3on samma dag med GSM-versionen, så att CDMA-versionen inte kommer att börja den 11 mars, men utesluter inte att IPhone 4 CDMA version kommer också att få stöd för iOS 4,3 inom en snar framtid.

fulla stöd till AirTV

Eftersom IOS version 4,2, kan vår ljud-och videofiler på iPad, iPod Touch och iPhone finns i datorn skickas till AppleTV.In IOS version 4,3 stöd gavs till innehållet på webbplatsen för vidarebefordran till AppleTV.Fix för Airplay kommer att tillåta tredje part video program ström till Apples TV.Developers behöver uppgradera sina applikationer för att dra nytta av nya Airplay videoutgång, så du får vänta tills fördelarna med din favorit-programmet stöder den här funktionen.

Digital AV Adapter

efter installationen iOS 4,3, kommer jag kunna mata HD-video från iPhone, iPod touch eller IPAD original genom att använda Digital AV-adapter? Apple Digital AV-adapter kan du ansluta enheten till visa IOS HDMI för video ut . Apple Digital AV Adapter arbetar med dock-kontakten port på iPad, iPad 2, IPhone 4 och fjärde generationens iPod touch, så att du kan visa HD-kvalitet video till extern skärm. Men när den används med iPhone, iPod touch eller IPAD original, adaptern inte stödjer spegling hela systemet och begränsad till att visa video i ansökan som uttryckligen stöder videoutgång, såsom foto och video och ansökningar Netflix. Dessutom, delas videopresentationen begränsad till 720p. (När den används med 2 iPad låter adapter du spegla allt, inklusive startsidan, och stöder upplösningar upp till 1080p.)

Navigation Multitouch Gester

Navigation få inslag med handrörelser med 4 eller 5 fingrar på en gång. Detta kommer att minska användningen av Home Screen.We kan stänga programmet och återgå till startskärmen genom att trycka på alla fingrarna på ansökan. För att komma Snabb Dock Switcher App, utan att behöva trycka på startsidan två gånger. Helt enkelt genom att skjuta skärmen från botten till toppen. Om du vill byta mellan program helt enkelt flyttas från vänster till höger eller vice versa.

Hur Hemmadelning mitt arbete på iOS-enheter?

När du har skapat Hemmadelning, vilket kräver att du anger Apple-ID och lösenord, bör du se den andra delade librarieson rätt nätverk till din lokala Wi-Fi i dina iOS program iPod-enheten, eller Musikvideor och applikationer.

Hur ser det ut med iMovie till Ios? Om jag köper iMovie för iPhone, måste jag köpa en ny version igen?

Apple iMovie $ 5 för iOS är universell i iMovie ansökningarna uppdatering iPhone infödda till sameonly med ett nytt namn och lägga till nya funktioner. Användare som köper den ursprungliga iMovie för iPhone kommer att acceptera detta som en fri updatewhen ansökan släpptes den 11 mars.

kommer iMovie kör på min ursprungliga iPad? Hur dela projekt kan överföra mitt projekt mellan IPAD och min Mac?

En uppdaterad version av iMovie arbetar nu på IPAD också. Enligt Apples iMovie för sidor iOS och Apples PR-avdelning, tyvärr kommer iMovie fungerar inte med original iPad. iOS-enheter stöds endast IPhone 4, fjärde generationens iPod touch och iPad 2.And medan du kan dela mellan iPad projekt, IPhone 4 och fjärde generationens iPod touch med iTunes

Hur GarageBand? Vilken utrustning kan inte användas? GarageBand för iOS har virtuella beröring instrument och möjlighet att ansluta med riktiga instrument. Till skillnad från iMovie, GarageBand Apple $ 5 för iOS är verkligen en IPAD program, men du kan dela ditt projekt från din iPadto Mac så att du kan fortsätta att arbeta med den låt som för närvarande görs på skrivbordet. Men vi vet inte om det här programmet workswith den tidigare versionen av GarageBand ansökan?

Kan du ansluter ett verkligt instrument för IOS-enheten att använda med GarageBand program?

Med hjälp av tredje part tillbehör såsom Apogee Klocka 99 $, kommer du att kunna ansluta med en riktig gitarr du direkt till iPad 2 (Förutom iPad, iPod touch, iPhone eller Mac). Vi kontrollera med Griffin Technology, och IK Multimedia se whethertheir kabel-GuitarConnect kabel och IRIG, kommer varje att arbeta med iPad 2 eller inte.

Apple är också en ny design på App Store uppdateringar sida och det finns ett ökande Safari, Ios webbläsaren förvalt operativsystem system.but en sak är fortfarande osäker om detta operativsystem är, om iOS 4,3 stöder Flash?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar