lördag 23 juni 2012

Vad som jailbreaking på en iPhone


Apple iPhone är en innovativ smartphone som tillåter användare att njuta fullt ut av multimedia funktioner i hög hastighet och kvalitet. iPhone ger extra krispig klart ljud, en 3MP kamera med autofokus, en 3,5 inches widescreen display för att njuta av filmer, videor, bilder och 3D-grafik spel i hög upplösning, röststyrning och röstanteckningar, Internetdelning, kompass och det är bara början . Du kan hämta och installera olika spännande och uppseendeväckande program vänder din iPhone till något du önskar, från en GPRS med punkt-till-punkt röstinstruktioner till ett mobilt DJ registreringssystem. Men vad om någon sa att dessa är bara några av de iPhones funktioner och om du jailbreaka det du kommer att låsa upp en ny digital värld?

jailbreaking din iPhone är ett vanligt förfarande som tillåter användare att kringgå Apples systemet officiella operativsystem installera nya funktioner. När du först köpa en iPhone, har du begränsad tillgång till finesser, du kan bara installera officiella Apple fria eller icke fria program utan att dra full nytta av sin makt OS. Jailbreaking kommer att få ett slut på denna bryta alla gränser.

bara hålla i minnet att jailbreaking är en helt annan process som upplåsning. Upplåsning avser endast SIM-kort och deras funktioner till varje telenät. Jailbreaking är risken helt gratis som allt håller på att arbeta precis som förut. Det behöver inte ens ogiltigförklara garantin som du kan återställa iPhone-inställningarna med hjälp av iTunes innan du ger det till Apple Service. Observera att om du inte återställa dess inställning till faktor standard då du definitivt kommer att ha din garanti avbrytas.

jailbreaking visades första den 10 juli, 2007 av iPhone Dev Team och dess ursprungliga syfte var bara att installera olika ringsignaler. Men som iPhone utvecklats utvecklats behoven av nya jailbreaking program också. Den 2 november 2009 gjordes en ny version släpps kunna hacka och jailbreaka iPhone 3G och iPhone 3GS tillåta installation av program från tredje part och den senaste 5.11.07 baseband versionen.

Det finns otaliga skäl att jailbreaka din iPhone. Först och främst finns det inget sätt att skada din enhet som du inte skadar dess operativsystem. Efter jailbreaking, kan du installera program inte bara från Apple, utan även från andra populära företag som Cydia, Installer, Rock App och Icy som tar andan ur dig. Till exempel erbjuder Cydia du ändringen att fånga video på din iPhone med Cycorder, för att ladda ner YouTube-videor direkt i din iPhone via MxTube eller ens använda det som ett modem med iPhoneModem ansökan.

Dessutom kan du ändra bakgrundsbild och tema inställningar i din iPhone utan att begränsas till de vanliga. Genom att ladda ner Winterboard, kan du ändra helt huden på din telefon att vrida det i trä, en varuautomat, ett landskap från Mars eller något annat du kan tänka dig. Och du kan enkelt gå tillbaka till den ursprungliga huden som Winterboard ger dig förvalda temat också.

Sist men inte minst, ger jailbreaking du ändringen att ta full kontroll över din iPhone. iPhone använder en mindre men stabil version av Mac OS X som i själva verket är ett Unix-processor. När telefonen är jailbreakad, kan du installera flera Unix-program som kommer att förvandla din iPhone till en personlig dator. Du kan också installera servrar såsom SSH-demonen för att hjälpa dig överföra filer till och från din iPhone helt på distans.

jailbreaking din iPhone är den nya trenden. När du försöker det du börjar undrar hur du gjorde det igenom utan den. Även om du bara vill låsa upp din iPhone måste du först att jailbreaka den. Jailbreaking erbjuder dig förändringen till fullo ändra och få kontroll över din iPhone. Prova det och njut av ditt nya iPhone

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar