måndag 18 juni 2012

Apple iPhone


Steg 1:

För att få tag i din iPhone måste du få tag i en kopia av iPhone unlockingsoftware som du kan få från iPhone Unlimited: Observera att även om huvudsidan inte uttryckligen nämner upplåsning programvara är det availablefrom inom medlemmarna område i avsnittet Verktyg. Detta ändrades senast som huvudfokus ofthe webbplatsen är att ge dig obegränsad nedladdning till din iPhone så gå vidare och gå iPhone

Obegränsad.

Klicka här för att besöka iPhone Obegränsad

När youve gick iPhone Obegränsad Logga in på medlemmar område och ladda ner unlockingsoftware till din dator från avsnittet Verktyg.

Steg 2:

Anslut din iPhone till datorn på vanligt sätt.

Steg 3:

Öppna upplåsning programvara som du hämtat från iPhone Unlimited. Du bör se en screensimilar den nedan: (När du laddar ner programmet kan du få en något annorlunda skärm men den allmänna designshould vara liknande)

Steg 4:

Klicka på Lås upp iPhone för att starta låsa upp iPhone. Vänta cirka 30seconds tills programmet säger att det har låst din iPhone framgångsrikt. Den senare versionsof programmet bör också visa en framgång meddelande på din iPhone skärmen också.

VIKTIGT Koppla inte iPhone från datorn under THISPROCESS!

Steg 5:

Din iPhone är nu upplåst koppla så att den från datorn och sätt i SIM-kort som youwant att använda med den och plocka upp din nya signal. Din iPhone kommer nu att arbeta på alla nätverk i TheWorld!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar