lördag 16 juni 2012

Köp Best Cell Phone


Vid beslut den bästa mobilen för att köpa, överväga att få en smart telefon. En smart telefon är en som har data, textning och naturligtvis möjligheten att ringa samtal. Data är samma som internet och det är som att ha en minidator vid dina fingertoppar. Om du inte har en bärbar dator, är en smart telefon bra eftersom det fungerar precis som en bärbar dator, bara mindre!

överväga att investera i en touch telefon, om du inte gillar känslan av faktiska knappar. En touch telefon tenderar att ha en större skärm som gör det lättare att läsa. Jag har Apple iPhone 3G och jag älskar det! Det har dubbelt batteritid och två gånger hastigheten som den första Apple iPhone, 3G. Det är oerhört användarvänlig - bara om någon kunde plocka upp den och räkna ut det! Tänk på att vissa människor föredrar Blackberry och dess knappar. Om du har möjlighet, prova både en touch telefon och en med knappar för att se vilken du föredrar.

annan ny smart telefon som nyligen debuterade på marknaden är Motorola Droid. Motorola Droid är otroligt snabb och har utmärkt bild / skärm kvalitet. Det är verkligen ger Apple iPhone en springa för dess pengar. Denna telefon är definitivt värt att titta på.

ett billigare alternativ är den nyaste BlackBerry, RIM BlackBerry Bold. Denna smarta telefonen har verkligen en mindre pris än iPhone eller Droid, men det har också en mycket mindre skärm. Om du redan hooked på BlackBerry kan detta vara uppgraderingen du har väntat på!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar