söndag 17 juni 2012

Hur smart är din Smart Phone val?


I dagens `s hektisk värld, lever och arbetar annorlunda än de gjorde bara decennier sedan. Företagare och tonåringar känner både ett konstant behov av att vara i kontakt med kollegor och vänner. Oavsett om det håller jämna steg med börsen eller ta reda på vem frågade vem ute på ett datum, är utbyte av information flödar alltid och ingen vill vara kvar på det.

Smarta telefoner ger lösning för människor som behöver vara i kontakt medan de är på språng. Enheterna har i allmänhet förmåga telefonsamtal samt en inbyggd arrangör / calendar funktionalitet surfning kapacitet och e-post och SMS applikationer. Många smarta telefoner kan köra ordbehandling och kalkylprogram, vilket tillåter en användare att ha ett virtuellt kontor bokstavligen i handflatan av hans eller hennes hand.

Alternativen är brett och varierat när det gäller funktioner och pris. Ett urval av de bästa Smart Phone alternativ inkluderar: Apple iPhone 3GS, Motorola Droid, HTC Touch Pro2, Blackberry Bold 9700 och Palm Pre. De har några gemensamma funktioner och alla har sina egna unika egenskaper.

Vissa ser Apple `s iPhone som den ultimata Smart Phone. Många förväntade ivrigt den ursprungliga versionen `s inträde på marknaden och Apple gjorde ingen besviken. De 3GS, den nyaste versionen är värt prislappen. Det är mycket tunn och lätt och har ett attraktivt söker pekskärm med stora ikoner. Allt du kan behöva finns till hands, från en kalender till din e-post till en mängd andra applikationer som kan laddas ner enkelt. Medaljens baksida, har det funnits klagomål om samtalets kvalitet och tillgång till 3G-nätet.

Motorola Droid är en stark konkurrent till iPhone, som körs på Googles `s Android-plattformen i motsats till Apple. Det Droid har en pekskärm samt en komplett QWERTY-tangentbord, vilket kan vara lättare för vissa människor att använda. Den Droid är något större och tyngre än iPhone, men det överträffar iPhone när det gäller samtalets kvalitet, och bildkvalitet på skärmen.

HTC Touch Pro är större och tyngre än iPhone och Droid och är också dyrare. Det är lämpligt och användbart för verksamheten användaren som kör Windows Mobile och kommer med ledning konferenssamtal verktyg. Det har också en hög kvalitet och stor pekskärm samt en pop-out QWERTY-tangentbord. Till skillnad från Droid `s tangentbord som vissa har funnit otymplig att använda hanterar HTC Touch Pro` s tangentbordet för att ha tillräckligt med utrymme mellan tangenterna för att göra skriva mycket enkelt. Telefonen ger utmärkt ljudkvalitet och är en bra lösning för näringsidkare på språng.

Blackberry Bold kompletterar Blackberry `s sortiment av smarta telefoner och lägger lite mer stil för att deras val med sin slankare design. Eftersom tangentbordet är en del av huvuddelen av telefonen i stället för en pop-out, är skärmen på Blackberry Bold uppenbarligen mindre än iPhone, Droid och HTC Touch Pro. Det är en fråga om personlig preferens, som vissa människor hellre offra skärmstorlek för bekvämligheten att ha tangentbordet alltid tillgänglig. Även Blackberry Användarna är vanligtvis nöjda med produkterna, släpar webbläsare bakom de andra smarta telefoner i form av användarvänlighet.

Slutligen finns Palm Pre, som har hypade som en annan viktig konkurrent till iPhone. Palm Pre är mindre än iPhone, men med ett liknande utseende i form av en enkel pekskärm. Skärmen ger en mycket hög bildkvalitet och är enkel att navigera. För dem som föredrar tangentbordet erfarenhet finns det ett QWERTY tangentbord som är lätt tillgänglig, även små och inte så lätt att använda. Om Palm Pre sticker ut över andra smarta telefoner är i sin multi-tasking kapacitet. Det är enkelt att köra flera program samtidigt och lätt att växla fram och tillbaka mellan dem.

Alternativen är oändliga när det gäller att välja en smart telefon. Som med det mesta, handlar det om personliga preferenser och hitta den som har de funktioner som bäst passar dig.

Du kan få tillgång till artiklar om mobiltelefon i portugisiska från sida PoloMercantil

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar