fredag 8 juni 2012

Archos Fem Netto Tablett Vs Apple IPAD tablett dator Jämförelse


en bra uppfinning från Apple, iPad är det senaste tillskottet till Apples touch-centrerade datorsystem. En iPad är en unik uppfinning placerad mellan iPod Touch och en bärbar laptop eller dator. Det fanns en hel del gåtan och även en stor del av hype kring lanseringen om vad som skulle vara dess användbarhet och var skulle det passa i vår existens. Skicka den släpptes har nu uppnått en enorm erkännande specifikt bland Mac-älskare och har blivit det bästa alternativet för äldre enheter.

En Apple iPad har en 9,7 "multi-kontakt LED-skärm få en bakgrundsbelyst show, med hjälp av tangentbordet på en vanlig dator bli ersatt av en virtuell en enda. Enheten är 9,5" lång, 7,5 "omfattande och .5" tjock med en 1024x768 upplösning. Arbetar på en A4-processor, har den flashminne värdet sexton-64 GB, Bluetooth two.one och 802.11n Wi-Fi hjälpa till. Den gadget väger 1.six kg och löper på en modifierad modell av iPhone OS, att få en tio timmars batteritid existens. Modern och fashionabla enheten tillverkad av en blandning av armerad plast och aluminium. Den anländer pris på $ 499.

Archos 5 Internet Tablet PC på andra sidan är en android powered gadget med en 5 "display införlivas med alla internet anslutna funktionerna viktigt numera. Med en bildskärm upplösning på 800x480, har Archos 5 en jämn design, men dess verkliga värde är den mjukvara det körs på. Den har Wi-Fi-anslutning, Bluetooth och USB två .. Andra program inkluderar e-post, kontakter, webbläsare, Droid In, Twidroid, eBuddy IM, Dailymotion, Quickpedia, kalkylator, alarm klocka och så vidare. Med ett flashminne på 8 till 32 GB, för människor som kräver ytterligare lagring finns också alternativet att 160 eller 500 GB hård disk. Enheten anländer prissatt till $ 250 för en 8GB upplaga och $ 500 för en 500GB Archos fem Tablet PC. Drivs av en ARM Cortex A8-processor @ 800 MHz, kan det vara i förhållande till 600 MHz processor upptäcktes i iPhone 3GS.

Theprincipal variation mellan iPad och Archos 5 är att medan den förra har en LED-display med 1024x768 pixlar display, har Archos fem en icke-LED show med en skärmupplösning på 800x400 pixlar bara. Men med sin Android OS är videoklippet högsta kvalitet på Archos 5 mycket bra. Att använda sig av en "resistiv touch-teknik" Archos fem saknar på två element. För det första är den taktila känsla som inte att mycket bra med fingret stickning och leder till en smutsfläck. En glidande rörelse hela skärmen kräver också bättre stress.

För det andra hjälper Archos fem webben Tablet inte multi touch. Å andra sidan iPad har en multi-kontakt display med betydligt större upplösning, resultat och enastående skärpa. Med en 9,7 "visar trots att iPad inte bara matchar in i en ficka, med en 5" display Archos fem tekniskt stämmer i en ficka. Återigen är den största nackdelen för Archos 5 att det ger någon Mac hjälp.

Related Sites: Archos 5 World Wide Web Tablet Vs Apple iPad Tablet PC Jämförelse

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar