tisdag 5 juni 2012

Telefon Jämförelse: Apple iPhone 3GS vs Motorola Droid


iPhone är Apples första razzia i produktionen av mobiltelefoner och släpptes i januari 2007. Apple har släppt tre generationer av iPhone sedan dess, vilket inkluderar iPhone Original, iPhone 3G och de nuvarande 3GS iPhone. IPhone namngavs Invention of 2007 av Time Magazine och har hyllats som den bästa smartphone tillgängliga. Mitt i all hype och hoopla kring iPhone, Motorola - det företag som uppfann den första mobiltelefonen - släppt sin egen konkurrent till iPhone som kallas Droid i november 2009. Motorola Droid har också varit föremål för intensiva hype och media och recensioner. Många människor spekulera på om det kan slå iPhone från sin abborre som nummer ett smartphone att äga och därför är det inte mer än rätt att någon jämför båda telefonerna så att en tydlig bild av sin förmåga kan ses. Njut av översynen.

första en titt på vad som gör båda telefonerna fästing.

Operativsystem: Apple iPhone 3G körs på iPhone OS version 3.1.2 som liknar Mac OS X-operativsystem. Motorola Droid körs på Googles Android version 2,0 som bygger på Linux. Android gör det möjligt för Java-program, Adobe Flash och en mängd andra tekniker för att köras på Droid, medan iPhone OS är inte kompatibelt med vissa tekniker som för närvarande allmänt tillgängliga. Android gör att du kan anpassa din Droid som du vill och installera beroende program du vill. IPhone OS kräver ansökningar som har skapats uttryckligen iPhone. Android har också multitasking som iPhone OS för närvarande inte har genomfört.

Processor: De iPhone 3GS har en Samsung S5PC100 ARM Cortex-A8-processor som körs vid 600 MHz. Den Droid har en TI OMAP 3430 ARM Cortex-A8-processor som körs vid 550 MHz.

Effekt: Både iPhone 3GS och Droid har en intern litium-jon-batteri. Droiderna batteri är löstagbar och kan ersättas av användaren. Den iPhones batteri är icke-avtagbar och kan bara ersättas av Apple. IPhone har upp till 5 timmar med 3G taltid och upp till 300 timmars passningstid. Det Droid har upp till 6,4 timmars 3G taltid och upp till 270 timmars passningstid.

Lagringskapacitet: Den iPhone 3GS funktioner bara flashminne i storlekar på 16GB eller 32GB.The Droid funktioner för flash-minne på upp till 512 MB och levereras med en medföljande 16GB microSD som är utbyggbart till 32 GB

nu att jämföra vad vi faktiskt kan se.

Skärm: De iPhone 3GS har en 3,5 tums LCD-pekskärm. Det Droid har en något större 3,7 tums WVGA pekskärm. Det Droid har en 854 x 480 pixlar (265 pixlar per tum) som är högre än iPhones 320 x 480 bildskärm (163 pixlar per tum). Båda telefonerna att multi-touch gester med hjälp av bara handen. IPhone har en accelerometer som kan detektera orientering av anordningen i användarens hand och ändra skärmen mellan stående och liggande läge därefter.

Kamera: De iPhone 3GS levereras med en 3,0 megapixel kamera, medan Droid har en 5,0 megapixel kamera. Den Droid är också utrustad med blixt. Båda kamerorna är utrustade med svagt ljus, som medger tydliga bilder som tas i svagt ljus. Båda telefonerna har också videoinspelning och iPhone har funktioner videoredigering.

Tangentbord: De iPhone 3GS har en pekskärm tangentbord som kan användas både stående och lägena landskap. Det Droid har ett fysiskt tangentbord som avslöjas när pekskärmen skjuts upp.

Pris: iPhone 3G säljer för $ 199 när du köper den med en AT & T telefon kontrakt och säljer för $ 599 utan kontrakt. Den Droid säljer för $ 199 om den köps med en Verizon telefon kontrakt och säljer för $ 599 utan avtal.

Nätverk Carrier. iPhone är endast tillgänglig på AT & T-nätet medan Droid är endast tillgänglig på Verizon nätet

Övriga funktioner

Båda telefonerna har Wi-Fi, Bluetooth, GPS navigation och röstkommandon. Ansökan kan läggas till iPhone 3GS genom att köpa och ladda ner dem från Apples App Store som har upp till 100.000 ansökningar. IPhone måste hackas (kallas jailbreaking) innan den kan acceptera ansökningar från andra källor. Ansökan kan läggas till Droid från Android Market, som har upp till 13.000 ansökningar. Andra program från andra källor kan också läggas till Droid.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar