onsdag 13 juni 2012

En snabb Essential Guide to Apples App Store


 Så det första gången du tittar på App Store efter att få din nya iPhone eller iPad, och du är iväg för att hämta apps (applikationer) för enheten. Innan du klickar bort dessa program, låt mig ge dig en snabb guide till App Store, vilket bör hjälpa dig att bekanta sig direkt med vad den har att erbjuda. Notera att denna guide är för App Store i iTunes och inte för den förinstallerade App Store-knappen på enheten. Den enklaste orsaken till att vara App Store i enheten är en kortfattad version av vad det egentligen är. Som sådan skulle jag rekommendera att du använder iTunes.

En guide till App Stores kategorier och underkategorier

 App Store har faktiskt grupperade de olika applikationerna i följande kategorier: Böcker, näringsliv, utbildning, underhållning, finans, spel, Healthcare & Fitness, livsstil, Sjukvård, musik, navigation, Nyheter, Foto, produktivitet, Reference, sociala nätverk, Sport , Resa, Verktyg och väder. Dessa kategorier kan enkelt väljas från drop-down av App Store-fliken. När youll verkligen tillbringar större delen av din tid men är spelen avsnitt, som inrymmer en stor majoritet av de program i App Store. Därför har App Store som underkategorier för de olika genrer dvs Action, Äventyr, Arkad, styrelsen, Card, Casino, Dice, Lärorikt, Familj, Barn, musik, Pussel, Racing, Rollspel, Simulation, Sport, Strategi, trivia, och Word. Dessa underkategorier lätt nås från nedre högra delen av App Store.

En guide till toppen Diagram och Utvalda applikationer

 För varje kategori har App Store ett par listor och diagram för att hjälpa dig leta efter vad du behöver. Bestående den stora vänstra delen av App Store, har du nya och värt att notera, vad Hot, och vad lekte listor. Den nya och anmärkningsvärda lista innehåller nyligen släppta program. De andra två listor innehåller förmodligen nyligen heta säljer program och program kvalitet handplockade av redaktörerna respektive dock för närvarande ingen, bortsett från App Store laget förstås, vet exakt hur dessa listor sammanställs. För spelsektionen ser du också en Made for iOS4 lista som är en perfekt guide för iPhone4 användare som vill egna spel särskilt utformade eller modifierade för sin näthinna visning. Dessutom, även bara för spelsektionen har du listor som sammanställer högt rekommenderade spel för vissa särskilda kategorier såsom Bästa Sim Sportspel, mycket beroendeframkallande spel, gripande berättelser, fem minuten fixar, etc. Dessa genrer förändras varje så ofta. Den mest intressanta delen, dock av App Store är Top Charts. Det är i grunden den enklaste guiden när du handlar på App Store. Även om det inte är allmänt känt hur Top Charts precis genereras, är alla överens om att rankningar är relativa till deras dagliga antalet nedladdningar. Notera att dessa inte är total bruttoförsäljning, eftersom det finns en separat diagram för den kategorin.

En guide till Hämtning

 Innan du kan ladda ner, måste du ha ett iTunes-konto. Dess ganska enkelt att registrera ett konto. Du kan göra detta genom att klicka Logga in på den övre högra delen av iTunes, och sedan skapa ett nytt konto. När du har en klar, skulle nästa steg vara att gå till Program sidan. Du kan få det genom många olika sätt. Man kan bläddra för det från iTunes hemsida. En annan skulle vara att klicka på ikonen från sjökort eller presenterade listor. Ett tredje sätt skulle vara genom att klicka på en länk från en spelutbud. När Youve åstadkommit detta, kommer du att se en beskrivning av app, ett par skärmdumpar, och användare kommentarer och recensioner på botten. Att köpa och ladda ner, behöver du bara klicka på motsvarande knapp under apps ikonen. Om det är gratis, kommer knappen läsa gratis, och om det inte är, kommer knappen läser Köp App inklusive priset bredvid.

 Thats ganska mycket en sammanfattning av vad som väntar när du öppnar App Store på iTunes. Ha kul nedladdning!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar