lördag 9 juni 2012

Jämföra Apple iPhone och Android


 IPhone och Android är två olika mobiltelefoner som kan använda operativsystem för att förbättra kapaciteten hos en mobiltelefon. Några av de nya funktionerna inkluderar en snabb e-post och meddelandesystem, diverse applikationer, pekskärmar och förmågan att flera saker.

 IPhone tillverkas av Apple och är för närvarande endast säljs via AT & T. Mycket kort kommer du också att kunna köpa iPhone via Verizon också. Apple tar fram en ny telefonmodell en gång per år med en stor mediahändelse. Det kommer bara att stödja den nuvarande versionen av iPhone och den senaste versionen av iPhone. Om du har en tidig modell, är du beroende av eftermarknad stöd.

 IPhone har en kamera videosamtal, en 3,5 bildskärm, 16GB eller 32GB minne, 5 megapixel kamera, videoinspelning i 720p, två buller högtalare avboka WiFi, GPS och Blue funktioner tand. IPhone kommer med en pekskärm och är lätt vikt vid 4,8 gram. IPhone har över 225.000 ansökningar eller små program som du kan köra med din iPhone. Detta program eller APS kan du utföra olika funktioner över ett brett område. Ett exempel är runpee som talar om när du ska gå på toaletten under filmer på en teater för att inte missa de viktiga delarna.

 Android eller Droid tillverkas av Motorola och är tillgänglig via flera företag mobiltelefon, inklusive Verizon och Virgin Mobile. Den Droid kommer med 8GM utbyggbart upp till 40GB, pekskärm, 4,3 skärm, 8mp kamera, videoinspelning i 720p, tre buller högtalare avboka WiFi, GPS, Blå tand och varma kapacitet plats. Den här telefonen är lite tyngre på 5.4 gram. Det Droid har endast ca 20.000 APS vid den här tiden, men antalet växer. Det Droid operativsystem är baserat på öppna systemet som tillåter mer användarvänligt utrymme för skönsmässig bedömning med hjälp av Droid. Motorola tenderar att ta fram nya modeller med slumpmässiga mellanrum, men ger längre in-house stöd än Apple gör.

 Det är några av skillnaderna mellan de två telefoner:

   Droid har inte en kamera videosamtal.

   Minnet lagring är större på Droid.

   Den Droid bildskärm är större än iPhone.

   Det Droid har fler högtalare.

   Den Droid kan tjäna som en varm plats för annan utrustning såsom skrivare eller datorer.

   IPhone har många fler APS än Droid.

   IPhone antennen på vissa G4 telefoner har mottagning frågor.

   IPhone tenderar att kosta mindre över tid än Droid på denna punkt.

   IPhone är strikt kontrollerat av Apple när det gäller förbättringar och stöd.

   Den Droid kameran kan fotografera detaljer bättre än iPhone.

   IPhone sänder och nedladdningar data snabbare än Droid.

   Båda telefonerna är endast tillgängliga för vissa transportföretag mobiltelefon.

 Ditt val av en 4G telefonen beror på många faktorer. Dessa inkluderar din användning, dina ekonomi, vilken cell telefon kan du använda dina programmeringskunskaper förmågor och även vilka program varje telefon har. Detta är inte ett beslut att rusa. Titta på alla faktorer innan du gör ett beslut så att du ska köpa det bästa alternativet för dig. De ökade säljaren källor för iPhone bör ge konsumenterna bättre priser på båda telefonerna.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar