måndag 1 april 2013

Hur får man den bästa apple iphone apps för ingenting? - Teknik


slogan gäller det verkligen "ingen gräns för vad din Apple iPhone kan göra" - och iPhone entusiaster förstår detta! Du kan hitta program för att möta nästan alla behov tänkbara över ett oändligt antal kategorier. Du kan hitta sociala nätverk program, biz apps, grundläggande verktyg, program underhållning och tusentals - bokstavligen tusentals - av spelapplikationer!

Jag har ägt min iPhone i två år (tom) och det finns en fråga mina iPhone-ägare och jag regelbundet be varandra (sanningen skall fram, är det en vanlig hälsning för oss): "hittade några bra iPhone apps nyligen? "

Problemet är att många av de högst rankade iPhone-program är inte gratis. Säker på att många är bara $ 1, men de flesta är några dollar, några är faktiskt $ 10 eller mer. Med försäljningspriser som detta, kan en sann iPhone-skal lätt ut 20-dollar och upp på tillämpningar på månadsbasis. Du kan hitta iPhone-program som skapats och som är avsedd att vara fritt tillgängliga varje dag, men som ni kanske har märkt, de flesta är otroligt grundläggande och, när det kommer till tv-spel, de flesta är totalt skräp eller helt enkelt "light" typer av erlagd app. Nedre raden: om du vill ha bra kvalitet apps, kommer du definitivt att behöva betala för dem. Men innan du spenderar dina pengar, bör du veta en sak.

På listan över bäst bevarade hemligheterna i iPhone applikation samhället är en föga känd marknadsföringsstrategi: betalprogram förvandlas till utan kostnad iPhone-program varje dag. Det är inte en bluff, det är faktum. Programutvecklare kommer att göra detta i ett försök att få några bra splitternya (helst positiva) användare vittnesmål, bredda sina användare lista och - om de är lyckliga nog - kanske få lite word-of-mouth fart vilket resulterar i vinst efter kostnadsfria tid.

Du kan dock få de allra bästa betalda applikationer helt gratis apps för iPhone - när du får rätt information om dessa typer av gratisgrunka erbjudanden. Och detta, mina vänliga iPhone missbrukare, är vad Monster Gratis Apps gör.

du en push meddelande dagligen om en topp betald app som är till salu 100% gratis! Det stämmer - inga skämtartiklar med denna app. Detta är en helt legitim helt gratis iPhone applikation som låter dig veta när en mängd andra betalprogram finns för gratis - varje dag!

Eftersom Monster Gratis Apps presenterar försäljningen i din riktning, allt du måste göra fatta ett beslut om huruvida att dra full nytta av iPhone app för försäljning utan kostnad. Det viktigaste är att du är kunnig i försäljning och har förmågan att hoppa på chansen att få dem betalda apps utan kostnad.

Om du frågar mig - ett gratisprogram som informerar dig varje dag om ett betalprogram tillgänglig för helt gratis är ett måste. Det finns ingen ursäkt för att inte göra Monster Gratis Apps nästa grab. Hämta nu från App Store och börja få några av de bästa iPhone apps utan kostnad, på riktigt!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar