måndag 8 april 2013

Apple att utöka räckvidden med nya mindre iPhone, förbättrad MobileMe - Business - Produkt Recensioner


Efter att föra sin IPhone 4 Verizon Wireless, kommer Apple släppa iPhone 5 tillsammans med en mindre, billigare telefon i sommar, levereras med förbättrade MobileMe-tjänster.

Enligt en rapport från Wall Street Journal, är Apple planerar att utöka sin telefon erbjudanden till "påskynda försäljningen av sina smartphones mitt ökande konkurrens."

Rapporten citerade en person som påstod sig ha sett en prototyp enhet sent i höstas och beskriver det som "ungefär hälften så stor som iPhone 4." Den nya modellen, harmonisera med en färsk rapport från Bloomberg, sägs syfta till att leverera en låg kostnad telefon som kostar "ungefär halva priset" av dagens iPhone 4.

Bärare köpa idag IPhone 4 på runt $ 625 och sedan de flesta erbjuda den till sina abonnenter börjar på $ 199, med resten av kostnaden subventioneras mot två års kontrakt. Bärare i vissa länder säljer enheten närmare dess faktiska pris eller olåst till fullt pris.

nya mindre iPhone väntas prissatt billigt nog att erbjuds av transportföretag gratis med ett mindre bidrag, eller i ballpark på $ 300 upplåst. Snarare än att vara en dumbed "-funktionen telefon," är det mindre iPhone sägs bara vara "betydligt lättare" med en mindre kant till kant pekskärm.

Den nya modellen sägs också att erbjuda "röst navigering," utan att närmare. Detta kan referera införlivandet av Siri röst-navigerat personlig assistans Apple förvärvade förra året, en trolig ingå i årets iOS 5,0 release.

Bortsett från att använda en mindre skärm, det är inte klart hur Apple kunde raka av mycket storlek och vikt av själva telefonen utan att använda ett mindre batteri, som tar upp det mesta av utrymmet i den nuvarande utformningen av iPhone 4.

hände innan

Apple följt en liknande strategi efter fastställande iPod som den dominerande avancerade musikspelare. Under 2004 släppte företaget en 4GB Microdrive-baserad iPod mini som syftar till billigare flash RAM MP3-spelare, det erbjuds halv kapacitet den minsta iPod och var lättare, tunnare, billigare och erbjuds i en rad olika färger .

Tillsammans med flashbaserade iPod nano som ersatt det två år senare hjälpte iPod Apple att aggressivt ta över majoriteten av MP3 marknaden utanför den mer lönsamma, high end hårddisk segmentet.

Leverera en mindre, billigare iPhone-modell skulle likaledes göra det möjligt för Apple att direkt ta på större men mindre lönsamma marknaden för lägre end-telefoner nu domineras av licenstagare av Googles Android i USA och Kina, och Nokias Symbian och S40 plattformar runt värld.

Google riktade den lägre delen av marknaden i ett försök att skapa en stor installerad bas att stödja sin modell reklambranschen. Dess licenstagare har inte kunnat matcha den totala lönsamheten av iPhone, med alla sina avancerade modeller kombineras sälja i mycket mindre volym än Apples iPhone.

Nokia äger redan den stora majoriteten av den mobila marknaden, och dess andel av smartphones är till stor del består av enkla knappar telefoner. Det har också både kunnat höja vinsten per telefon eller leverera avancerade telefoner med överklagandet och popularitet iPhone.

Bolagets rapporterar att Microsoft, som den sade kommer att betala det "miljarder" för att hjälpa till att starta nya Windows Phone 7 modeller är "mindre fokuserad" på "väsentliga delar" representerar resten av verksamheten, vilket inkluderar " lägre-end telefoner som syftar till tillväxtmarknader som Indien. "

iPhone 5

Samma källa som beskrev Apples planer för en mindre iPhone sade bolagets flaggskepp IPhone 4 också skulle uppdateras parallellt utan att erbjuda detaljerna. Det förväntas att iPhone 5 kommer att levereras i CDMA och GSM-versioner, trots att byggas kring en värld-mode Qualcomm chips liknande eller identisk med nya CDMA IPhone 4 nu säljs av Verizon.

Att chip stöder också HSPA + med nedladdningshastigheter på upp till 14.4Mpbs, dubbelt så snabbt som den befintliga GSM / UMTS iPhone 4. AT & T och andra GSM transportörer över hela världen redan kör eller i färd med att uppgradera sina befintliga UMTS-nät för att stödja HSPA +, en teknik AT & T nu kallar 4G, vilket gör det allt men säkert att AT & T kommer att marknadsföra iPhone 5 som en 4G telefon. < / p>

Det har tidigare rapporterats att iPhone 5 också skulle använda en ny version av Apples A4-chip, uppgraderas för att införliva den nya generationen av dual core Cortex-A9 ARM processorer och fantasi är dual core SGX543 grafikprocessor, alla kör på en något snabbare 1.2GHz.

Samma chip är sannolikt kommer att användas inom alla Apples nya iOS-enheter, inklusive iPad 2 senare detta kvartal, och en ny iPod touch och eventuellt Apple TV senare i höst. Det är troligt Apple också skulle använda den nya chip i dess mindre iPhone, för att dra nytta av stordriftsfördelar för att driva produktionen ner priset. iPad 2 är också enligt uppgift använder snabbare RAM, något som också kan göra det i utformningen av iPhone 5.

MobileMe förnya

Rapporten noterade också nya ansträngningar Apple att förbättra sina MobileMe erbjudanden för iPhone-användare, säger att "Apple överväger att göra MobileMe en kostnadsfri tjänst som skulle fungera som en" locker "för personliga minnessaker som foton, musik och videoklipp, eliminerar behovet av utrustning att bära mycket minne. "

Detta korrelerar med en tidigare rapport som anges Apple skulle införliva en ny funktion Photo Stream i iOS 4,3, utformat för att automatiskt driva foton och eventuellt filmer till Apples moln servrar.

Den nya tjänsten förväntas också att införliva iTunes molntjänster Apple har arbetat med i flera år, syftar till att göra det möjligt för användare att komma åt sina köpta medier över nätverket som en streaming-tjänst.

Båda dessa insatser skulle minimera lagringsutrymme som krävs på telefonen, så Apple att skilja hög slut, 16 till 32 GB iPhone-modeller från en låg kostnad, mindre iPhone syskon. Rapporter om en mindre iPhone har cirkulerat sedan åtminstone 2008, då en modell som erbjuder en 2,8 tums skärm och väger cirka 20 procent mindre rapporterades vara på gång.

stället för att erbjuda en mindre version av iPhone, utformad Apple en billigare version för den andra upplagan 3G-modellen, med en plast tillbaka i stället för en aluminiumlåda.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar