måndag 29 april 2013

iPhone Tips: Skydda ditt hushåll mot Mosquito Attacker med din iPhone - Hälsa - Sjukdomar och tillstånd


Myggor är olika typer av insekter som redovisas för transport transmittable sjukdom. Ändå endast kvinnliga myggor är ökända för att införa olika typer av organismer inom sina offer "blodomloppet eftersom de behöver blod för utvecklingen av deras ägg inne i deras reproduktiva systemet. Att vara en vektor agent av smittsamma sjukdomar, olika arter av myggor kan orsaka infektioner som inkluderar Dengue hemorragisk feber, gula febern och West Nile-virus feber, och malaria, som orsakas av protozoer Plasmodium, och även filariasis, en parasitisk Helminthiasis infektion.

Som en förebyggande åtgärd, det finns ett enda särskilt program på iPhone som stöter bort mygg utan att behöva lukta dessa obehagliga kemiska giftiga gaser eller utsätta sig för potentiellt skadliga ultravioletta strålar. Medan du surfar på iPhone App Store, hämta Anti-myggmedel ansökan. Detta verktyg fungerar genom att sända ett visst utbud av ljud frekvens som är tolereras väl av ett mänskligt öra men mycket frustrerande för myggor. Du kan också justera frekvensen från 16kHz till 21. 8 kHz, samt volym och hur lång tid du vill att det ska spelas.

iPhone fantastiska applikationer misslyckas aldrig att överraska och imponera på alla. Denna underbara smarta telefonen hade visat sig mer än bara en mobiltelefon, också, är det en anti-skadedjursbekämpning systemet. Denna otroligt funktion bidrar till att göra Apples iPhone en verklig investering för att underhålla och äga. Som sådan, skulle det inte vara bra att ha den skyddad mot eventuella överraskningar i vardagen? Så länge du har en heltäckande politik iPhone försäkring på dig, hela din problem frågor nu det förflutna.

Här är fakta du behöver veta. Varje form av Apple iPhone, oavsett om det är en Apple IPhone 4 eller någon av dess föregångare, har rätt till en fullt djupgående iPhone försäkring plan som erbjuder högsta säkerhet mot rån, obehörigt telefonsamtal användning, från skador till följd av en olycka, och från funktionsstörningar som beror på en läcka eller genom nedsänkning.

Det som gör detta iPhone försäkring fullständig och djupgående är dess globala täckning med dessa två ryttare tillåter försäkringstagarna att ta glädje av försäkringsskydd och samtidigt ha en stor exkursion utanför Storbritannien. På toppen av det, politiska Ägarna har också befogenhet att utvidga nuvarande skyddet för en längre tidsperiod. För att utnyttja dessa stora tjänster, är allt det kräver en premie som är ljus till budgeten. Med denna tips till hands, inte skulle det vara värt att överväga att ha en till din iPhone också?

________________________________

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar