fredag 12 april 2013

Apple iPhone 4 Vit Kombinerar stil och innehåll - Teknik - Mobiltelefoner


Om du inte har bott på en annan planet under de senaste månaderna, kommer du säkert har hört talas om frisläppandet av Apple IPhone 4. Laddade med revolutionerande funktioner, har det blivit måste-ha gadget för 2010. För stilmedvetna användare, eller de som föredrar en mer uppseendeväckande luren, är den vita versionen kommer att släppas inom kort.

Även standard svarta telefonen är en snygg telefon i sig, den vita färgen varianten ser ut att ta marknaden med storm, och erbjuder en alternativ färgschema för dem som verkligen vill sticka ut.

Med samma spec lista som den svarta IPhone 4, IPhone 4 vita aktier funktioner som Wi-Fi, HD videoinspelning, näthinnan pekskärm och en helt renoverad konstruktion estetiska över 3G och 3GS.

Handenheten mäter 115.2x 58.6x 9.3mm vilket gör den till en av de tunnaste telefoner på marknaden. Det är också hållbara tack vare en konstruktion av stål och förstärkt glas. Den 3,5 tums LED-bakgrundsbelyst IPS TFT kapacitiv pekskärm ger en fantastisk nivå av bildkvalitet, vilket gör den perfekt för att titta på foton och videofiler. Detta beror på den upplösning av 640x 960, som kan visa upp till 16 miljoner färger. Det finns en accelerometer sensor inbyggd i vilket gör att innehållet i skärmen för att automatiskt roteras baserade på orienteringen av skärmen.

grundläggande IPhone 4 Vit erbjuder 16 GB internt lagringsutrymme men det finns också en 32 GB version. 16 GB är verkligen gott för behoven hos de flesta användare, eftersom det kan lagra en hel digitala musiksamling.

Apple iPhone serien är välkänd för surfande kapacitet och IPhone 4 Vitt är beroende 3G-täckning för sina första medel för nätverksanslutning varigenom en HSDPA-anslutning ger nedladdningshastigheter på upp till 7,2 Mbps. Det finns också möjlighet att använda Wi-Fi för snabbare överföring när lokala trådlösa nätverk är tillgängliga.

IPhone 4 Vitt är utrustad med en imponerande 5 megapixel digitalkamera samt en front inför kamera videosamtal. Den 5 megapixel erbjudande är bra för fotografering av hög kvalitet stillbilder, och stoltserar möjligheten att ta HD-videofilmer i 720p kvalitet.

nya iOS 4 operativsystemet fungerar tillsammans med en 1 GHz Apple A4-processor för att ge en blixtsnabb användarupplevelse och en kraftfull plattform för anpassning och utbyggnad. AppStore och iTunes tillåter användare att ansluta för att ladda ner program och musikspår, vilket innebär att möjligheterna här handen är oändliga.

Apple IPhone 4 måste vara en av de mest eftertraktade telefonerna hittills, ett uttalande där försäljningen räkna sig kommer vittna om och tillägget av IPhone 4 Vit medel popularitet kommer att fortsätta.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar