onsdag 17 april 2013

Apple iPhone 4 - ett komplett smartphone paket - Teknik - Mobiltelefoner


Vitt och brett är Apple iPhone 4: s räckvidd, och av många skäl: 720p video och foto-teknik, en stor fanskara sträcker sig över länder och kontinenter, 3G internet och hastigheter meddelandetjänster, nästan månatliga uppdateringar via iTunes, och många, många mer.

iPhone dominans inom mobiltelefonbranschen är något känd av alla, vilket många företag förbryllad på teknik och innovation så utsökt visas av Apple på så kort tid, vad med den första iPhone utseende är 2007 och alla. I bara tre år har den liten och smidig telefon infört mobila pekskärm, Mac-liknande gränssnitt, flera homescreens och ekonomisk utformning till mobiltelefonen marknadsplats. Här är några skäl till varför Apple IPhone 4 dominerar marknaden när du läser detta:

---- aldrig tidigare sett Design

IPhone 4 är den snyggaste och mest eleganta mobiltelefon design någonsin sett av konsumenter och kritiker, vilket innebär att nya och gamla kunder lika förbryllad och respektingivande träffas av sin ringa storlek och ekonomisk utformning. Med bara en knapp på sin främre skärmen, är det själva sinnebilden exemplet på Apples filosofi sleekness och enkelhet

---- Packning A Major Punch

Trots sin ringa storlek, har IPhone 4 en imponerande spec lista, med en processor och RAM (Random Access Memory) klockar in på 1GHz och 512mb, något som sällan ses i en konsument mobiltelefon. Som användare öppna program och glida genom olika homescreens dess prestanda kan bara beskrivas som överlägsen, vilket de flesta andra mobiltelefoner i dammet vid jämförelse.

---- 720p video och bild Teknik

Borta är de dagar av luddiga och ofokuserad mobiltelefon bilder. Med Apple IPhone 4, kan en användare ha förtroende för att hans eller hennes bilder på familj eller vänner eller videor på den speciella någon på stranden i sommar kommer ut klart och bedövande vacker, allt tack vare 720p teknik som ingår i iPhone översyn , något som erbjuds endast i ett fåtal andra mobiler.

---- Flera Homescreens

Tillsammans med andra renoveringar till iPhone design och operativsystem, beslöt Apple att inkludera flera homescreens i programvaran, så att användarna kan glida genom flera olika skärmar av appar och inställningar och alternativ sökning på en gång. Med den tillströmning av mobiltelefoner som använder denna teknik, står det bara som ett bevis på iPhone dominans på marknaden.

---- tusentals appar

När iPhone först infördes, var några apps erbjudas kunderna, man kan säga att det var knappt utnyttjas av användarna i början. Nu, över tio tusen apps är tillgängliga för alla som köper en, allt från tennis spel till stapelleksaker, lämnar kunderna med tillfredsställelse som inte längre kommer att vänta i långa rader känns som en evighet.

Retrospect

Apple IPhone 4 är en snygg, ny och spännande mobiltelefon som bör beaktas av alla som tar hans eller hennes mobil allvar. Med tekniken som banbrytande kvalitet, det finns få andra val i mobiltelefonen industrin som erbjuder samma kvalitet och bekvämlighet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar