torsdag 11 april 2013

Låsa en iPhone - Hur man låser upp en Apple iPhone - Teknik - Mobiltelefoner


Okej, innan du läser vidare, vi måste få en sak rakt. Låsa upp din iPhone på något sätt innebär en fysisk lås av något slag, så för er som tror att det finns en hemlig hänglås gömd under batteriet, måste du tänka om. Låsa en iPhone betyder bara att du gör att den kan användas för andra tjänsteleverantörer än AT & T. Under en lång tid, AT & T monopol iPhone så mycket att det enda sättet någon kan ha en av dessa fiffiga apparater var genom att underteckna sitt liv bort till den tjänsteleverantören. Slutligen beslutade någon att bryta den teoretiska lås och låt alla använda iPhone. Så upplåsning föddes ...

Det enklaste sättet att låsa upp en iPhone är bara att köpa ett program som kommer att göra det åt dig. Det finns många olika alternativ där ute idag, och vissa är lättare att installera än andra. Om du får några program som verkar svårare att installera än det skulle vara för dig att hacka in i telefonen själv, kanske du vill gå med ett annat program. Det bör finnas instruktioner som följer med programmet, så det är bara att följa med och förhoppningsvis du kommer att sluta med en olåst telefon i slutet. Om inte, försök igen.

När du börjar låsa upp din iPhone måste du stänga av tillbehör som iTunes. Efter allt stängs, måste du ha Wi-Fi kapacitet och en datakabel. Om du inte har ställt in något konto med AT & T, så kommer du ändå behöva göra en falsk applikation som gör att du har tillgång som en AT & T kunder utan att faktiskt vara en. Så allt du behöver göra är att följa stegen i manualen och du vara bra att gå.

När du är klar låsa upp din iPhone bör du ha möjligheten att installera ett SIM-kort för någon leverantör och använda den var som helst. Om du gillar AT & T, då du kan naturligtvis hålla med vad du har. För de äventyrliga människor där ute även om som vill filial ut i T-Mobile är frigörande det bästa alternativet. Det är bra när du vill resa till Europa eftersom du kan komma åt tjänsten från utlandet och fortfarande hålla din favorit prata enheten till hands. Vad mer kan man begära? Tja, bortsett från en nyckel för att få det hänglås av från bakom batteriet, men det är en annan historia ...

enda bekymmer med upplåsning är att få igenmurat. Komma bricked säger du? Ja. Även upplåsning är inte olagligt i sig, kan Apple bestämmer fortfarande att vad du gjorde brutit deras regler och avtal och därför har rätt till "tegel" din iPhone nästa gång du gör ett försök att uppdatera den. Detta är dock mycket ovanligt och förekommer endast i sällsynta fall.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar