fredag 26 april 2013

Android Bly i Smartphone Race Exploderar via The Long Tail - Teknik


(1888PressRelease) Telefon Försäkring & iPhone Försäkring uppgifter visar att Android öppen källkod mobila operativsystem vinna Smartphone loppet på grund av Longtail effekt.

Delray Beach, Florida: Ensquared den # 1 myndigheten i telefon försäkring har avslöjat via sin egen sista 6 månaderna försäljningen uppgifter om iPhone försäkring och Telefon Försäkring som operativsystemet Android kollektivt är nu den ledande operativsystemet i smartphones över United States omkörning Apples IOS och smashing BlackBerry OS, Windows Mobile och Nokia Symbian.

Första intrycket kan bedra om man bara ser på marknadsföring och varumärke närvaro. Det verkar som om Android är mindre känt än de väl omskrivna och främjas märken som Apple och Blackberry. Men när man använder telefon försäkring som en måttstock på marknadens dynamik i enheten arenan det ger en något annorlunda bild. Apple iPhone är försäkrade 40% av alla Ensquared enheter. Men Ensquared har visat att på grund av den långa svansen effekt när du lägger HTC, Samsung, Motorola och LG då Apple helt enkelt blivit omsprungen av den långa svansen effekt.

Den långa svansen effekt är helt enkelt summan av många små delar - i det här fallet många märken alla baserade på Android-systemet - att kumulativt övermanna enskilda varumärken. När det gäller Android öppen källkod mobila operativsystem strategi börjar skina och genom sina många anhängare har byggt sig ett betydande försprång för systemet. Många nya tillverkare har valt Android eftersom den inte kräver någon licensavgift, uppmuntrar en utveckling av öppen källkod gemenskap och webb centrerad ethos. Som ett resultat, tillverkar luren har sänkta kostnader och ökad funktionalitet jämfört med den för slutna och anständighet system såsom Apple iPhone iOS och RIM BlackBerry OS operativsystem. Blackberry i synnerhet har ett varumärke och ett system har ödelagts av tången effekten av Apple på ena sidan och Android varumärken på den andra. Nokia också. Detta har sett fritt fall på deras noterade aktiekurser sent och ett strategiskt drag av Nokia klättra i säng med Microsoft Windows-system för att prova pålitligt läcker. Apple som varumärke trots den långa svansen effekten står fortfarande högt, även om dess systemet tappar mark till Android. Vad kommer att tänka på när du tittar på detta utveckla sig är ett talesätt: "Vi är inte en av oss så starka, men bara räkna oss" .

Ensquared har avslöjat att Smartphone Försäkring är inte synonymt med iPhone försäkring och Android varumärken har mycket starkt. Enligt Ensquared data Apple har de 2 ledande modeller på marknaden och som varumärke dominerar. Men det är ingen tvekan, men det finns ett utbud av telefonens Märken och modeller som tillsammans absolut driver Android-systemet för att dominera den mobila världen under de kommande åren.

Historien har upprepat sig i teknik världen under de senaste 20 åren visar att öppen källkod kan utveckla mer effektivt än något enskilt företag genom en kraftfull synergistisk kombinerad effekt. Netscape Navigator ägde marknaden webbläsaren på 1990-talet, på 2000-talet Internet Explorer hade tagit ledningen, med 2010 Mozilla drivna webbläsare som Firefox och Chrome börjat komma ikapp. Likaså Microsoft brukade äga skrivbordet operativsystem och nu fritt Unix operativsystem såsom Linux - drivs av öppen källkod - hotar Microsoft. Tack vare denna intressanta försäkring uppgifter Ensquared det är tydligt att mobiltelefon teknik arena följer samma trender och är inte annorlunda, utveckling av öppen källkod kommer att dominera i smartphone världen. Detta betyder helt enkelt att systemet dominerande ledare efter marknadsandel (dvs. Nokia Symbian och Apple IOS) kommer båda att tas ned av Android-drivna mobila enheten operativsystem.

"Vi på Ensquared delar våra data eftersom vi verkligen förvånad över denna nya framväxande trend. Nästa våg av Internetanvändning sker på Android drivna smartphones" sade Ensquared vd Gordon Polovin. "Varje dag fler och fler Android-enheter av alla olika märken och modeller är att få försäkrade tillsammans iPhone." Lades Polovin.

För mer information om de refererade Ensquared uppgifterna i denna rapport (inklusive tabeller och grafer) besök / Cell-Phone-och-iPhone-Försäkring-rapport

Ensquared.com är en banbrytande försäkring backas trådlös skydd program utformat för att ge konsumenterna de bästa valen när det gäller smartphone och iPhone försäkring som täcker alla stater och provinser i USA respektive Kanada. Ensquared erbjuder förlorade, stulna och oavsiktliga försäkring på nätet och tjänster kunder med en 24/7 fordran center fokuserat på att ersätta och reparera enheter under försäkringen med 24-timmars ersättare.

/

Source :/ android-lead-in-smartphone-race-exploderar-via-the-long-tail-pr-315559.html

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar