onsdag 10 april 2013

Apples kontinuerliga stora kundnöjdhet Tekniker - Business - Kundtjänst


En viktig punkt att varje företag måste öva för att överleva är bra kundservice. I USA är miljarder dollar spenderas av företag för att utbilda sin personal i god kundservice, skapa projekt och kampanjer för att göra sina kunder kommer att må bra att de använder sin produkt på service. Det är en stadig praxis och krav kreativitet och innovation eller ett företag eller företag kan kasta kundlojalitet dramatiskt.

Apple som leds av vd Steve Jobs verkar mycket vänja med denna verksamhet skola och kommer säkert att vara bland de viktigaste faktorerna till varför Apple tillhandahåller kvar kundnöjdhet trots andra anmärkningsvärda tillkortakommanden när det gäller några av sent. Åtminstone dess ganska uppenbart att de inser att de har vissa produkter frågor och försöka göra det till sin klient genom att göra en hel massa kampanjer och freebies.

Vi kan alla hålla i minnet vad Apple gjorde när frågan om anslutning och mottagning från IPhone 4 blev offentligt, speciellt för vänsterhänta personer. Den verkliga signaleffekten som kommer från färsk iPhone-versionen verkar minimera när de hålls genom en vänsterhänt användare.

Apple medgav att det hade varit en felbedömning och fel i signalstyrka programmering gör ett djärvt drag att ta bort uppmärksamheten från detta problem genom att införa fri fallet programmet. En person kan eventuellt få en gratis IPhone 4 helt enkelt genom att visa att de köpt just deras iPhone inom föreskriven tidpunkt.

Apple har också rapporterats att ge bort gratis iTunes hyra film. Gratis koder sänds igenom e-post av iPhone ägare som de kan använda sig av som ett frikort att kunna hyra en online film. Det finns andra än 8, 500 filmer tillgängliga och Apple har gjort det gratis att skaffa sina kunder tillbaka.

En utmärkt idé skulle vara att faktiskt dela ut gratis iPhone försäkring också, men vi har ingen aning där Apple planerar att göra detta från och med nu. En av de bästa tillägg till en iPhone är att få det på lämpligt försäkrad. Försäkring för iPhone kan skydda din iPhone mot stöld och oavsiktliga skador, och det köpas i Storbritannien bekvämt via internet.

God kundtillfredsställelse är säkert bland Apples marknadsföring tekniker för framgång, och som att få iPhone-försäkring för din Apple smartphone, gör kunderna konsekvent glad garanterar ett företag att vara nummer ett och så förbli under lång tid. - Iphone37a46x1

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar