fredag 12 april 2013

Apple iPhone 4 Vit - Kombinera Prestanda och estetik - Teknik - Mobiltelefoner


en ny vit modell av Apple IPhone 4 kommer inom kort att släppas på marknaden, passar kraven från de mode medvetna mobiltelefon ägare, ett smart drag i en tid där telefoner också ses som mode uttalanden.

Med identiska funktioner som svarta modellen, denna lysande ser mobila funktioner en specifikationer checklista som är avundsjuka på oppositionen.

Mätningarna på Apple IPhone 4 i vitt är 115.2x 58.6x 9,3 millimeter så att det är bland de mest slimmade mobiltelefoner du kan köpa. Den lätta på 137g gör det diskret att placera i din ficka eller väska plus känns bekväm i handen. Tillverkad av stål och splittras bevis glas telefonen erbjuder en känsla av premium hantverk, enastående konstruktion och seghet.

En av många viktiga egenskaper hos Apple IPhone 4 i vitt måste vara 3,5 "näthinnan display. Visar LED-bakgrundsbelyst IPS TFT kapacitiv pekskärm framsteg, har den förmågan att uppvisa så många som 16 miljoner nyanser, pekskärmen Skärmen har en pixel layout 640x 960 pixlar som har aldrig varit innan sett i en mobiltelefon skärm. Denna specifika pixel layout är i själva verket mer än vad som kan identifieras med det mänskliga öga vilket ger den smeknamnet "näthinnan" samt medför innehåll rendering som måste ses för att uppskattas. ägare också kan dra nytta av HD-videouppspelning och fotografier på IPhone 4 på sin fulla potential.

Beroende på modell köpte ett val av 16 GB eller 32 GB inbyggt minne erbjuds att i huvudsak raderar kravet på expanderbara lagringsenheter, exempelvis en microSD-kortplats.

GPRS tillsammans med EDGE i klass 10 ger medel för att få tillgång till mobiltelefonnät medan anslutning till webben ges med hjälp av antingen 3G-täckning samt WiFi-anslutning. Under hela platser som ingår i 3G, levererar en HSDPA-anslutning hämta priser hela vägen till 7,2 Mb per sekund i kombination med HSUPA upp till 5,76 Mb per sekund. Den bästa metoden för att surfa på World Wide Web är med hjälp av Wi-Fi som utnyttjar Wifi routrar när tillgängliga.

Apple IPhone 4 i vitt kommer med en fem mp videokamera som utför ett enastående jobb med att skjuta god kvalitet digitala fotografier som ett resultat av den överlägsna pixel installationen. Autofokus, manuell fokus tillsammans med en LED-blixt levereras för att göra enklare jobb knäppa fotografier, tillsammans med att förbättra deras kvalitet. Som ett resultat av GPS, är geografisk märkning också låta ägarna att observera den plats varifrån bilden har fästs på en skärmen karta. Naturligtvis kameran har också de specifikationer för att spela in film i 720p (HD-), plus en annan kamera finns på den huvudsakliga sidan av enheten möjliggör videosamtal via WiFi-nätverk, på grund av den helt nya FaceTime-funktionen.

införliva den nya iOS 4 operativsystemet tillsammans med en 1 GHz Apple A4 processor, efterfrågar apps tas om hand lätt, plus att genomföra den fantastiska pekskärm har praktiskt taget ingen märkbar fördröjning på grund av de otroligt snabba hastigheter Processer. Denna specifika duon erbjuder en fantastisk bas för anpassning och även expansion som kan enkelt erhållas grund av att ha tillgång till AppStore och iTunes.

Oavsett vad du vill från en smart telefon ger Apple IPhone 4 i vit färg varianten partiet och förtjänar att vara nära toppen av din smartphone listan.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar