onsdag 24 april 2013

Minska klimatpåverkan genom återvinning elektroniska prylar - Business


Med ny uppfinning inom elektronik kommer upp varje dag, blir det allt svårare att hantera den elektroniska sopor hot. Människor är motiverade att köpa nyare classier prylar dagligen genom sin funktionalitet, färg, och effektivitet. Varje gång någon bestämmer sig för att förändra sin mobiltelefon eller iPhone till en nyare version, skapar de elektroniska sopor. Oavsett anledningen till att vi köper nya prylar, måste vi överväga vår miljö främst. Med tekniken utvecklas så snabbt, är de flesta av våra prylar blir föråldrade och omoderna att bära med sig, därför att vi bör överväga sätt att återvinna elektronik. p Det är möjligt att sälja begagnade elektronik idag. Det har varit en hel del fokus på att minska koldioxidutsläpp och detta har resulterat i nya affärer uppfinningar, där de köper dina begagnade prylar, återvinna, och betala för dem. Om detta inte är möjligt då de vidtar nödvändiga åtgärder för att avyttra de prylar utan att förorena miljön på något sätt.

nästa gång du vill köpa en ny elektronisk pryl, överväga att återvinna den du har använt eller köpa en återvunnen man helt och hållet. Du kan sälja Iphone, säljer mobiltelefon, sälja iPhone, sälja gamla telefon, sälja ps2, sälja, sälja WII sälja initendo, sälja ps3, sälja ipad, sälja iPod, sälja Xbox, och listan är oändlig. Faktum är att du kan tjäna pengar på dina sopor. Det är uppenbart att när du har köpt en pryl, är det inte återbetalas utom på garantin basis varigenom den repareras eller bytas ut. om du gick tillbaka till den säljare som sålde den till dig, kommer de troligen att försöka sälja dig den nyaste modellen som de har, de är naturligtvis i affärer cant vi klandra dem, och vi vill också trendigare prylar varje dag som de kommer in i marknaden.

Nöden är mor till alla uppfinningar, har lett företag bege sig in används elektronikmarknaden. Skälen för avyttring av en del av de prylar är mycket bräcklig. Folk vill bara ha en nyare. Av denna anledning, överväga att köpa begagnade prylar eller återvunna elektronik. Men det är mycket svårt för en att lita på begagnade elektronik, speciellt de mer känsliga uppstickare som iPads och mobiltelefoner. Det är där återvinningsföretag komma till hands. De köper begagnade elektronik, service dem, göra eventuella reparationer, och sälja dem till intresserade köpare. Vissa kommer även att ge en begränsad garanti för att försäkra er om att gadgeten fungerar egendom och därmed inget att oroa sig för dess funktionalitet.

Hitta ett företag som är villigt att göra återvinningen jobbet är en annan skrämmande uppgift. Men med internet kan man lätt identifiera företag i deras närhet och leverera gadget. Däremot hitta ett återvinningsföretag på internet inte begränsa någon från att sälja sin pryl till ett företag i Seattle när du bor i Florida eller sälja till ett företag i New York medan du bor i Kalifornien. Dessa företag har satt i system plats sjöfarten för att säkerställa att om du köper begagnade prylar eller säljer elektronik för återvinning, du behöver kommer att uppfyllas effektivt, vilket gör jorden till ett bättre planet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar