söndag 28 april 2013

iPhone tips? Re-Explained - Business


Sedan starten iPhone har varit en av de mest populära mobila enheter någonsin. Med det behov av assistans på hur man använder dem ökar. Till skillnad lättanvända Android-och Symbian-telefoner, iPhone som använder Apple iOS är mer komplicerad och behöver utredas ordentligt. Här är några tips och tricks om hur du använder din iPhone.

Ändra Spotlight Order Sökresultat

Du kan ändra din iPhone funktionalitet Spotlight Sök enligt ditt val. Varför gå för tillämpning av något företag inom mjukvaruutveckling? Det kan göras på detta sätt som föreskrivs nedan.1. Klicka på inställningarna2. Gå till General3. Välj Spotlight Search4. Markera alla barerna valfri ikon och listar dem enligt din choice.This hjälper dig att spara tid i framtiden genom att ge dig sökresultat beroende på vad du föredrar.

Locking Skärmorientering

Skärmorientering är en bra funktion som kan hjälpa användarna visa videor och bilder optimalt men detta alternativ kan vara en olägenhet när du är på sängen läsning på telefonen i stående läge. Du kan stoppa vinglar på din iPhone skärmen genom att utföra följande steps.1. Tryck på hemknappen twice2. Bläddra till skärmen till vänster där du ser en fyrkantig grå ikon med en pil i den mån right.3. Tryck på den för att låsa screen.Do samma att låsa igen.

Byta till Vitt på svart skärm

Är du uttråkad av den enkla standard visning av din iPhone? Du kan ändra den svart på vitt displayen till vitt på svart och det kan göras enkelt som givet nedan.1. Klicka på "Inställningar" 2. Gå till "General" 3. Sedan till "Hjälpmedel" 4. Nu växla "Vitt på svart" till "On". Detta faller under iPhones Tillgänglighetsfunktioner eftersom det ger en hög kontrast, mer lätt -att-se display, men det kan också användas bara för att din telefon ser lite annorlunda ut.

Skapa Homescreen Ikon för varje webbplats

Detta är ett annat bra alternativ för iPhone-användare som kommer att vara till stor nytta när det kommer till en viss webbplats du är förtjust i. Det här alternativet kan du skapa en ikon för webbplatsen Om webbplatsen inte har en egen iPhone-applikation och du inte behöver hjälp av någon webbapplikation utveckling företag eller alla företag inom mjukvaruutveckling. Detta alternativ kommer att hjälpa dig att lägga en enkel beröring genväg för en webbsida till din iPhone webbläsaren Safari-startskärmen. Det kan göras på det sätt som föreskrivs enligt nedan.1. Helt enkelt ladda sida 2. Klicka på "+"-knappen på Home screen3. Välj "Lägg till på hemskärmen" 4. Märk genvägen med något lämpligt

Öppna och spara PDF-filer i iBooks

Du kan spara några PDF-filer i iBooks så att du kan läsa den därifrån och det sker som nedan.1. Tryck och håll på PDF icon2. Du kommer att visas och alternativet "Öppna i iBooks" 3. Peka på Alternativ4. PDF kommer att portas över och kommer att finnas tillgänglig för visning i ansökan

Turning iBooks Into ljudböcker

annan iPhones hjälpmedelsalternativen för synskadade användare. Det kallas också "VoiceOver" funktionen. Denna funktion läser upp vad som finns på telefonens skärm. Denna funktion gör att svarvning av iBooks till ljudböcker.

att aktivera VoiceOver kan du utföra följande steg: 1. Klicka på "Inställningar" 2. Gå till "General'3. Gå sedan till" Hjälpmedel "4. Toggle" VoiceOver "på" On "Du då kan kontrollera hastigheten på berättarrösten. Väl aktiverad, kommer du att ha dina iBooks läsa upp för er. Nu kan du se hur ovärdigt det är att ladda ner talböcker från någon webbapplikation utveckling säljaren. p Det finns mycket mer iPhone tips och tricks. Surfa på nätet eller så kan du utforska din telefon själv och lära känna nya saker.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar