tisdag 16 april 2013

The Fantastic iPhone 4 - Den mest imponerande Apple Release hittills - Teknik - Mobiltelefoner


Om du bad någon att nämna en mobiltelefon, så de flesta kommer att svara med svaret "iPhone". Sådan är rykte att den här telefonen har byggt genom åren, att när lanseringen av IPhone 4 tillkännagavs, blev det mest efterlängtade luren någonsin.

Någon som har sett eller faktiskt äger en IPhone 4 kommer vittna om att den nya "Retina" display som ingår ger fantastisk bildkvalitet. Denna nya skärm, för närvarande den högsta möjliga kvalitet på en sådan anordning, uppnår så stora kvalitet tack vare den massiva 960 x 640 upplösning. En del av anledningen till hög kvalitet är också tack vare den telefonerna kunna överstiga vad ditt eget öga faktiskt kan se, vilket ger en svindlande 326 bildpunkter per kvadrattum. Detta är där skärmarna namnet härrör från. Med tanke på att skärmen huvudsakligen kommer att användas för att visa text, även när du zoomar in tecknen upprätthålla en kvalitet som gör att de ser mer ut som en tryckt produkt snarare än ett objekt på en skärm. In Plane Switching-teknik vidare hjälper till att producera ett djup av färg aldrig tidigare sett, förutom förbättrade betraktningsvinklar. Den verkliga iögonfallande del av skärmen är när den visar HD videomaterial, om detta hämtas eller spelas in på telefoner egen kamera. I liggande läge vackra widescreen bilder visas, och den höga lagringskapacitet innebär att telefonen är perfekt för visning av filmer på långa resor.

Trots en mängd nya tillägg, dess stora att se att några av de favoritfunktioner från tidigare modeller kvar på IPhone 4. Den anmärkningsvärt enkla startskärmen layout är densamma, bara kräver en känga av fingret för att komma till nästa skärm. Det finns ett nytt sätt att gruppera liknande program tillsammans under en enda ikon, hjälper till att städa upp potentiellt överbelastade layouten. Den enkla utseendet förblir också, med den ensamme hem-knappen fortfarande centralt på framsidan. Och iTunes kvarstår som den enskilt bästa metoden för att hämta och hantera en mängd olika media. Nya funktioner sitter perfekt bredvid gamla favoriter. Inte tillräckligt med vanlig videoinspelning, erbjuder IPhone 4 nu HD-kvalitet, med mycket glädjande resultat. Footage kan lagras eller överförs direkt till sajter som Facebook och Youtube. Videosamtal är med tungt också, stötte tack vare den nya "FaceTime" system som skiljer sig mycket från tidigare försök vid denna metod ett par år tillbaka .. Förlita sig på en WiFi bredbandsanslutning snarare än en telefon nätverk innebär inte bara är bild och ljud förbättras, men höga kostnader elimineras. Så imponerande är detta nya system som du kan förvänta dig att se en version av det som visas på andra telefoner inom kort.

IPhone 4 är kanske den mest tillfredsställande uppdateringen vi har sett sedan iPhone lanserades ursprungligen. Inte nöjd med smärre förändringar, har utvecklarna gett det gamla formatet en ansiktslyftning tack vare några bra funktioner och en enkel men snygg ny design.

IPhone 4 och Alcatel 708 Vita finns tillgängliga nu.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar