onsdag 10 april 2013

Den iPhone 4 från Apple är en imponerande val för sociala Networker - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4 har visat sig vara mycket populära, och det kommer inte som någon överraskning när man tittar på dess spec lista. Med den mycket anpassningsbar iOS 4 tillsammans en Apple A4 (1 GHz) processor driver en mängd innovativa program och programvara, är det tydligt att se varför detta är den mest framgångsrika produktlanseringen hittills för tillverkaren.

Med den högsta upplösningen pekskärm en en mobiltelefon, IPhone 4 har en 3,5 tums LED-bakgrundsbelyst IPS TFT kapacitiv pekskärm som kan visa 16 miljoner färger inom sitt jättestor pixlar på 640x 960. Den resulterande visning kvalitet på skärmen bildspråk har ses att döma. Inte bara är det bra för visning HD-video, foton och spel, men även navigera operativsystemet är en imponerande upplevelse.

Gott lagring av antingen 16 GB eller 32 GB ingår i telefonen beroende på vilken modell köps. Även den grundläggande 16 GB-versionen har mer intern lagring än de flesta av sina konkurrenter, och i huvudsak eliminerar behovet av mer lagring. Uppenbarligen är Photocall funktionen ingår som standard, som kan konfigureras med dina Facebook-vänner, där deras detaljer som profilbild och status kan visas när de ringer.

Som med nästan alla smartphone, både GPRS och EDGE hålla telefonen är ansluten till mobilnät, är samtidigt tillgång till Internet både snabba och pålitliga tack vare både 3G täckning och Wi-Fi när användarna har tillgång till trådlösa nätverk. Tack vare en USB-anslutning, kan IPhone 4 vara ansluten till din PC eller Mac där användaren kan konfigurera en mängd olika inställningar via iTunes.

IPhone 4 ser mest avancerade kameran hittills från serien. Stoltserar 5 megapixel, det kommer med en lista över ingående funktioner som autofokus, beröring fokus, Geotaggning och LED-blixt (medan många fler fotografering program kan laddas ner från AppStore). En annan anmärkningsvärd egenskap hos kameran har möjlighet att fotografera högupplöst video i 720p kvalitet. Det finns också en sekundär kamera på framsidan av telefonen som tillåter användare att dra nytta av den nya FaceTime app som gör det möjligt videosamtal ske via trådlösa nätverk med andra iPhone 4-användare.

Äpplen berömda App Store tillåter användare att bläddra tusentals program från många olika kategorier direkt på sin telefon, och hämta dem med en touch av skärmen. Denna funktion innebär att skys gränsen när det gäller anpassning och vardagliga funktionalitet. Standardfunktioner är imponerande men som röstkommando som tillåter användare att utföra många olika uppgifter genom att helt enkelt tala in i mikrofonen.

Apple IPhone 4 har allt. Vare sig du är ute efter en fantastisk spelkonsol, mobila webbläsare, mediaspelare eller imponerande digitalkamera, IPhone 4 bör vara högst upp på din smarta telefonen önskelista.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar