söndag 28 april 2013

Topp 6 Användbara iPhone tips och tricks - Datorer


IPhone är en bästsäljande produkt från Apple, som kör en exklusiv OS kallas IOS. Den aktuella versionen av IOS är IOS 5. Nu för att manövrera runt telefonen lätt, det finns många tips och tricks. Denna artikel ger till dina kunskaper de 10 användbara iPhone tips och tricks. Den översta 6 är följande: 1) Screenshot2) Bläddra till Top3) Caps lock4) Hur man sparar bilden som är i Safari och Mail5) Extra Keys shortcuts6) hemskärmen knapp alternativ

1) Skärmdump: Den första iPhone Tips och trick är att ta en skärmdump är en relativt enkel och en enkel process och förvånansvärt många människor inte vet om det. Att ta en skärmdump bara trycka på strömbrytaren och hemknappen samtidigt. Detta kommer att spara skärmdumpen i telefonens bildgalleri.

2) Rulla till toppen: Bläddra till toppen när du surfar via en lång webbsida, eller genom din gigantiska lista med låtar på telefonen utan att svepa två eller tre gånger nedåt är en möjlig uppgift. Allt du behöver göra är enkel tryckning på statusraden och sidan kommer att rulla upp till toppen.

3) Caps Lock:

tredje iPhone tips och knep är att Caps Lock-funktionen. Eftersom det är en tröttsam process att klicka på caps lock-knappen om och om igen för att göra ditt brev huvudstad, är ett enkelt sätt att aktivera "Enable Caps lock" på tangentbordet inställningar. När aktiverad kommer att hålla på Caps Lock aktiv när du trycker på den en gång.

4) Spara bild när du surfar: Medan du bläddrar du kanske gillar en bild, som du och vill spara den. Allt vad en person behöver göra är att peka på bilden för två eller tre sekunder, vilket kommer att ta upp olika alternativ. Bland dessa alternativ är en Spara alternativ. Peka på den och bilden sparas i ditt galleri.

5) Extra kortkommandon: Den femte iPhone tips och trick funktionen är relaterad till fler alternativ i tangentbordet. Trött på att skriva på enkel engelska typsnitt och vill lägga till något unikt? Nåväl man måste peka på en bokstav för två eller tre sekunder och för den specifika bokstaven några fler alternativ visas med ett annat typsnitt eller en symbol.

6) Home Screen knapp Option: Vill du styra din musik utan att låsa upp varje gång för att komma åt iPod-funktionen i din iPhone. Nåväl bara redigera hemmet alternativet i inställningarna. Varje gång du dubbelklickar trycker på knappen startskärmen när telefonen är låst kommer att ta upp musiken controls.Hopefully dessa 6 iPhone tips och tricks kommer att göra användningen av telefonen ännu mer användarvänlig och föra den till en helt ny användning nivå.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar