fredag 19 april 2013

Hur man laddar ner YouTube Video till iPhone på Mac - datorer - Mjukvara


YouTube.com är en stor resurs som tillåter användare att fritt ladda upp, visa och med dela videoklipp på din blogg eller hemsida. Om du är en stor fan av YouTube, är det säkert att du spenderar all oändlighet dag på att leta efter de nyaste och roligaste videoklipp laddas upp på YouTube.

Som en Apple iPhone missbrukare, är det ett absolut bra sätt att ladda ner din favorit video från YouTube och spela upp den på iPhone utan begränsning av tid och plats. Dock är en annan huvudvärk problem närmar sig. Någonsin undrat hur kunde hämta Youtube video till iPhone för Mac? Som vi vet är Apple begränsar Flash, så för video i FLV-format nedladdning från YouTube, hur man gör FLV video hämtat från YouTube uppspelning på iPhone? Den här artikeln kommer att ge dig några ledtrådar för att ta reda på ett snabbt och enkelt sätt att ladda ner YouTube-videor och lägga dem till din iPhone.

/ mac-video-converter-pro /

Steg 1: Ladda ner YouTube-video till iPhone på Mac

Gratis nedladdning MACX Video Converter Pro, behöver du inte ens behöver ladda ner YouTube-video-filen till Mac-dator. Klicka på "YouTube"-knappen, kopiera och klistra in YouTube-video URL till rutan. När du klickar på OK, kommer resten video nedladdning jobbet automatiskt gjort av denna YouTube Video Downloader.

Steg 2: Konvertera YouTube till iPhone för Mac

Välj "för iPhone" som utdataformat. MACX Video Converter Pro är allt-i-ett-video konvertering lösning integrerar med online video downloader och videoformat konvertering, kan du även använda detta program för att konvertera YouTube-video för uppspelning på iPhone utan tredje part verktyg bistånd.

Steg 3: Tryck på "Start"-knappen

Sedan kan du börja konverteringen av YouTube FLV video till iPhone på Mac OS X. När konverteringen är klar kan du ladda upp den utgående video till din IPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G och njuta av det när du vill.

Dessutom MACX Video Converter Pro även har stöd bland en uppsjö av HD och SD videoformat, inklusive MKV, M2TS, MTS, AVCHD, H.264/MPEG-4 AVC, AVI, MPEG, MP4, WMV, MOV, FLV, RM, RMVB, WebM, Google TV, och många fler. Den mångfald av resolutioner samt behovet av en video converter programvara som komprimerar alla alternativ som behövs under ett enda gränssnitt har oljat processen för att skapa video konvertering program.

För mer resurskrävande, vänligen besök: / mac-dvd-video-converter-how-to/download-youtube-video-to-iphone-mac.htm

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar