torsdag 18 april 2013

MP3 Converter för Mac, konvertera MP2 till MP3-filer på Mac för att spela MP2 på MP3-spelare? - Underhållning - Musik


MP2, är MPEG-1 Audio Layer II ljud komprimeringsformat, används flitigt i rundradiosystemet industrin. Det kan inte spelas upp på populära musikspelare för teknisk natur. Så du skulle bättre konvertera MP2 till MP3 för Mac att göra den kompatibel med vanliga konsument MP3-spelare, som iPod, iPhone, PSP, Zune, Creative Zen, Sansa, etc. Omvandlingen kan vara klar att använda Audio Converter som fungerar utmärkt på Mac OS.

F:? Ett program som kan konvertera MP2 till MP3 på Mac

Jag behöver ett bra program som jag kan hämta, som kommer att konvertera filer från CD-format till MP3 på Mac, fick jag bara en massa cd-skivor för min födelsedag och jag vill lyssna på dem på min mp3-spelare också. < / p>

Så du är bäst konvertera MP2 till MP3 för Mac att göra den kompatibel med vanliga spelare konsument musik, som iPod, iPhone, PSP, Zune, Creative Zen, Sansa, etc. Omvandlingen kan vara klar att använda Audio Converter som fungerar bra på Mac OS.

Aduio Converter för Mac kan konvertera nästan mellan alla populära ljudformat som MP3, MKA, WAV, M4A, M4V, AAC, AC3, AIFF, AMR, flac, wma etc. och även extrahera video till ljud, så att Du kan enkelt få din tilltänkta ljudformat för din specifika ändamål. MP3 Converter för Mac kunde inte komma på en sådan en bättre tid.

Steg för steg guide: Hur konvertera MP2 till MP3 på Mac OS

Steg 1. Ladda ner och installera programmet först, kör it.Load källfiler ljud, kan du lägga till en eller flera fles från hårddisken till Audio Converter för Mac.

Steg 2. Justera ljud parametersClick inställning att göra olika inställningar för ljudet som bithastighet, samplingshastighet, kanaler, etc.

Steg 3: Redigera filesYou kan trimma någon del av dessa filer så att bara hålla den önskade audiosegmentet .

Steg 4: Välj mp3 som utdataformat

Steg 5: ConvertHit "konvertera"-knappen, kommer programmet att börja konvertera MP2-filer till MP3-format en efter en. Du får de MP3-filer på ett tag.

Egentligen kan MP3 Converter för Mac inte bara konvertera olika video till mp3, men också kan konvertera nästan alla ljudfil till mp3 med snabb hastighet och original ljud kvalitet. Specifikt sett, MP3 Omformaren för Mac stödjer konvertera YouTube Video till MP3, QuickTime MOV till mp3 och konvertera mpg, avi, mov, DV, FLV, MP4, MKV och många andra till mp3, under tiden, de flesta ljudfiler som MP3, AAC , flac, AC3, AIFF, AMR, WMA konverteras till mp3 med bara några musklick.

Programmet är mycket Mac vänlig så som kan köras både på Intel-processor och PowerPC, batch konvertering och redigering funktioner inom MP3 Converter för Mac gör konverteringen ett lätt arbete att njuta. Du kan alltid välja den bästa delen av video eller ljud från dem och konvertera den till mp3, kan du också ändra bithastighet, kanaler och samplingshastighet så att du kan uppfylla dina projekt mer exakt. Sist men inte minst, MP3 Converter för Mac kan du göra ljud, även några filmer för uppspelning på iPod, iPhone och Podcast. Kolla in det själv nu.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar