tisdag 9 april 2013

Guide för att dela iTunes mellan två datorer - Datorer - Mjukvara


Hur Dela iTunes mellan två datorer gratis

Vissa människor kan möta denna situation: Du och din bror har båda iTunes-bibliotek under samma kreditkortskonto. Ibland du vill få samma låt, men du inte vill att du både betala $ 0,99 där nästan samma konto köper låten två gånger. Så hur kan du och / eller han hämtar låtarna från varandra när det är köpt på en enda dator? Detta är en guide till hur du dela iTunes och video mellan två datorer.

1.Networking datorer.

Om du vill dela iTunes videor och musik mellan datorer, måste du nätverk PC och Mac först.

Om du inte vet hur man ska nätverk Windows med Mac OS X, dit:

Nätverk Windows (2000/XP/2003 *) med Mac OS X (10.3/10.4)

Information som du behöver veta

Systemkonfiguration

Det är viktigt att det konto du loggar in med på din XP-systemet har ett lösenord set, om det inte kommer du inte att kunna logga in på din Windows andel från OS X. Du måste sätta din Mac i samma arbetsgrupp som din Windows-dator. För att göra detta öppna "Directory Access" (Program> Verktygsprogram> Kataloginställning). Klicka på hänglåset i nedre vänstra hörnet för att göra ändringar, kommer du att bli tillfrågad om ditt lösenord. Om "SMB" inte fly förbannad, sedan kryssa bort. Välj "SMB" och tryck på "Configure"-knappen. Mata in namnet på din Windows-arbetsgruppen. I mitt fall namnet är "AD".

Ställa in datorn för att dela filer

Du måste skapa och dela en mapp på din dator som du sedan komma åt från din Mac.To gör detta skapa en mapp (eller välj och befintliga) högerklicka på den från Utforskaren i Windows och välj "Egenskaper". Välj "Dela"-fliken och dela ut mappen. Jag skulle rekommendera att du använder ett enda ord namn för aktien. Till exempel "Mac", inte "Apple Mac Dela", smalnar det bara risken för komplikationer.

Ställa in Mac för att dela filer

Öppna "Systeminställningar" (Program> Systeminställningar). Gå till "Dela" under "Internet och nätverk", och kryssa av "Windows-delning", och om så inte är fallet i sig, klicka på "Start". Detta kommer att dela ut hela ditt hem mappen.

om du kör Tiger (10,4), måste du också klicka på "Konton" och bocka av rutan bredvid ditt kontonamn så att OS X vet att dela ut din hemmapp.

2. Gå till Inställningar, under fliken Delning aktivera "Dela bibliotek ..." och "Leta efter delade bibliotek ..." både computers.Select de objekt du vill dela.

Det kommer att dyka upp i iTunes sidopanel:

att kräva att användare ska ange ett lösenord innan de kan se dina delade objekt markerar "Kräv lösenord" och ange ett password.You måste godkänna båda datorerna för att spela köpt innehåll dock. Du kan auktorisera upp till fem maskiner per iTunes Music Store-konto.

Hur Överför all musik och filmer från PC till Mac gratis?

Fick en ny Mac och vill överföra iTunes-bibliotek från din gamla dator till den med, säg, din iPod nano (nya iPod ingår), iPhone eller iPad? Nedan införa två fria sätt att göra detta.

Om du bara vill överföra inköp från iTunes Store som låtar och videor, kan du hänvisa till metoden 1. Eller om du har låtar och videor från andra källor, se metod 2 för detaljerade anvisningar om hur du överför all musik och filmer, inklusive iTunes inköp från PC till Mac med iPod (nya iPod ingår), iPhone eller iPad. Vi tar iPod som exempel.

Metod 1: Hur du kopierar inköp från iTunes Store från din iPod till Mac

6. Klicka Överför inköp knappen, eller så kan du högerklicka (Windows eller Mac) eller Ctrl-klicka (endast Mac) din iPod i iTunes-källistan och sedan välja Överför inköp från snabbmenyn som visas.

Metod 2: Hur överföra musik och filmer från gamla PC till nya Mac med iPod

SyncPod för Mac är en enkel att använda iTunes överföring som kan hjälpa dig överföra dina låtar och videor till Mac, utan iTunes. Du kan enkelt kopiera låtar och filmer till Mac med bara några klick, vilket sparar besväret att ändra inställningarna på din Mac.

4. Klicka "iPod till Mac" för att börja överföra 5. Välj en målmapp för att spara din iPod-musik och videor på Mac

Notera: SyncPod kan du kopiera musik, filmer och foton från din iPod till iTunes direkt.

SyncPod är en bra hjälpreda för dig att överföra iPod låtar och filmer till din Mac. Denna smarta program kan du också överföra all musik och videor till Mac samtidigt med din iPod och iPhone är ansluten till Mac samtidigt. SyncPod stöder iPhone 3GS, iPhone OS 4,0, iPod touch 4 uppgradering till 3,0, och den nya iPod nano, ny iPod classic, nya iPod shuffle och nya iTouch.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar