söndag 14 april 2013

Apple iPhone 4 är en superb allround - Teknik - Mobiltelefoner


Om du har bott på en annan planet under de senaste månaderna, kommer du utan tvekan har varit föremål för media hype kring lanseringen av Apple IPhone 4.

Även den uppmärksamhet i media inte kan ha varit alla positiva, skulle du vara svårt att hitta en IPhone 4 användare som inte älskar allt om handenheten.

Med ett antal förbättringar på tidigare iPhone-modeller har Apple packade en massiv mängd teknik i snygg och stilren telefon. Utformningen av själva telefonen så stor förbättring på tidigare modeller, med en metall och förstärkt glas hölje med ett stålband runt kanten som också fungerar som antenn. En något kantigare utseende ger en modern känsla till iPhone, och när du håller den i handen det känns verkligen som en lyx, gjort med förstklassiga material och tillverkningsprocesser.

En imponerande fem megapixel kamera sörjer för alla från fotografering entusiasten till dem som helt enkelt gillar att ta spontana bilder när du är ute med vänner. Kameran har nu en blixt och möjlighet att spela in video i 720p (HD), vilket gör den till en av de mest avancerade kameramobiler tillgängliga. Ett annat tillägg till denna nya version av iPhone är en front inför kamera som kan användas i samband med den nya FaceTime app. Detta gör videosamtal som ska utföras via Wi-Fi-nätverk med andra iPhone 4-användare.

Tillgång till Internet finns artighet av både HSDPA i områden med 3G, samt Wi-Fi-anslutning där sådana finns. Den berömda webbläsaren Safari gör att surfa på Internet ett nöje och ett utmärkt tillsammans med handenhetens pekskärm förmågor, med funktioner som Nyp för att zooma och en accelerometer sensor för automatisk rotera.

En ny och förbättrad näthinnan Skärmen har en tidigare okända pixlar, vilket i själva verket är så hög att det mänskliga ögat inte kan urskilja enskilda pixlar. Resultatet av detta är oöverträffad kvalitet och tydlighet på skärmen innehåll, vilket gör den perfekt för visning av bilder, video innehåll rika webbplatser samt iOS 4 användargränssnittet.

Tillgång till AppStore är som standard som tillåter användare att få tillgång till tusentals applikationer som kan laddas ner. Många är fria från andra tar medan måste betalas för. Även genom att ladda ner gratis apps, användare har möjlighet att vända sin IPhone 4 till en mycket funktionell och mångsidigt verktyg som utmärker vid varje uppgift du kan möjligen tänka allt från underhållning, till produktiviteten på arbetsplatsen, så gör det media kraftpaket med appar som kompletterar perfekt iTunes och funktioner iPod.

Det är lätt att se varför Apple IPhone 4 har visat sig vara så populär telefon, och trots de oundvikliga barnsjukdomar som bör förväntas av en större produktlansering som denna, det ser att förbli på toppen av många gadget entusiast önskelista.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar