lördag 27 april 2013

Bästa iPhone Life-Style program måste du på din telefon - Teknik - Mobiltelefoner


Som vi alla vet att iPhone blivit odelad del av vårt liv och arbete. Iphone tillhandahåller olika tjänster genom sina många användbara program i nästan alla områden som affärer, musik, medicin och många fler. IPhone applikationsutveckling ökar dag för dag och det ger oss många alternativ att välja mellan tillämpning av sitt slag. Här kommer vi att beskriva några av livsstil iPhone applikation som kan vara mycket användbart för dig och du är villig att ha dem på din dyrbara iPhone-enheten.

tillfällen: I dagens hårda och snabba liv vi ofta glömde att komma ihåg några viktiga saker som födelsedagar för våra kära eller årsdag för en vän eller släktingar eller några andra saker som måste bli ihågkommen av oss. De flesta människor har det här problemet, men det här programmet hjälper dig att komma ihåg alla de små men viktiga saker i ditt liv och gör din kära en leende. Det kommer att visa ett meddelande om de saker eller tillfällen. Det tar också viktiga datum för födelsedagar, årsdagar och andra tillfällen direkt från din kontaktlista så du behöver inte lägga till dem manuellt. Det är mycket informativ, bekväm och anpassningsbar applikation som låter dig ringa samtal, mail eller sms. Det ger också massor av teman som skall fastställas för att göra det attraktivt.

Touch Notes: Detta är en annan användbar applikation som är en universell app och tillåter användare att göra anteckningar likgiltiga stilar. Denna applikation ger mer än ett sätt att göra anteckningar, kan användaren göra anteckningar genom att skriva med hjälp av iPhone-tangentbord, kan de också använda sin figur att skriva anteckningar på skärmen eller de kan skapa anteckningar i sin egen röst genom att göra inspelningen. Denna ansökan är också mycket användbar för verksamheten och allmänna ändamål.

Mixologist: Denna applikation ger dig över 7500 dryck och recept cocktail. Du hittar massor av recept på olika drycker och liknande cocktails, Martinis, Shooters, Jello Shots, varma drycker, stansar, alkoholfria, och så många. Du hittar recept och data baserade på sprit blandningar och glas också. Du kan lägga till din egen man också och kan lära bartender också. Denna applikation är väldigt händig man att förbereda olika drycker för din gäst direkt.

Holy Bön: Denna ansökan innehåller olika böner i det. Denna applikation är mycket enkelt och låter dig välja helig bön när du är fri eller har lite tid från ditt arbete. Det finns inget behov av att hålla heliga böcker med dig, kommer du att ha den i fickan och tillgängliga med bara touch av din figur när du vill vara med Gud.

Horoskop: Detta program är designat och beredd att ge fullständig horoskop för sina användare. Du kan hitta din detaljerade horoskop på fyra olika sätt som dagligen, veckovis, månadsvis och tecken beräkning. Du kommer att kunna hitta alla detaljer i ditt horoskop om kärlek, karriär, pengar, hälsa, viktiga datum etc. Du kan även ansluta och dela dina resultat med dina vänner på Face Book och Twitter.

skriva ett testamente: Denna applikation ger dig möjlighet att skriva din sista vilja och uttalande om er dyrbara iPhone-enheten. Döden är oundviklig sak och vi vet alla att det kommer att hända en dag, så gör förberedelser för detta och se till att hela din förmögenhet och tillgångar går i handen av din kära. Denna ansökan är lätt att följa och det finns även riktlinje ger på sin stöds hemsida. Du kan också förbereda brev till verkställare och kan redigera dem så mycket tid som du vill.

Bible Shaker: Denna applikation ger dig bibelställen och verser som kommer att vara till stor hjälp i olika skeden av ditt liv. Det är bara att välja mellan som manus och skaka telefonen, klicka på passagen att läsa. Denna ansökan är mycket användbar för böner, bevittna, predikade och studera. Du behöver Guds Ande i era mörka tider och detta är det bättre sätt som du kommer att finna det med bara touch av fingret.

Around Me: Detta iphone livsstil ansökan kan du ta reda på information om omgivningen mycket snabbt. Du kommer att kunna hitta uttagsautomater, kaffe bar, Bensinstation, sjukhus, hotell och massor av andra saker du behöver för att hitta. Denna ansökan kommer att visa dig alla affärer och platser inom den valda kategorin av dig med rätt information på kartan. Du kan även maila alla detaljer till dina vänner och familjer för att hjälpa dem. p Det finns så många användbara program som installeras på din iPhone för din livsstil. Alla dessa program kommer att vara till hjälp i sitt eget sätt att minska dina arbetsinsatser eller att få avkoppling eller underhållning. Vissa program kan betalas ut, men det är värt det. Du kommer att kunna hitta många fler och kan vara även bättre livsstil ansökningar därefter beskrivs här över internet för din iphone.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar