tisdag 30 april 2013

Hur: sälja begagnade iPhone Tips - Teknik - Mobiltelefoner


Dessa dagar, kan räkna ut hur man ska betala för nya prylar vara tight, speciellt med budgetar sträckte lite tunt över hela linjen. Och medan många konsumenter kan besluta att bara sätta upp shopping för nya enheter, har några andra listat ut det bästa sättet att finansiera något mycket-önskade och / eller behövs: sälja något annat som inte är. Detta är särskilt sant när det gäller tekniken är berörda. De som arbetar med att sälja en begagnad iPhone kan faktiskt tjäna mer pengar ibland ser till andra länder eller räkna ut olika sätt att det kan sträckas längre i delar än att bara gå någonstans som säljer begagnade telefoner och göra en handel.

För alla som är intresserade av att sälja en begagnad iPhone, här är några bra tips för att säkerställa att den som utför säljande faktiskt slutar upp att göra en ordentlig vinst. Från att känna olika marknader att räkna ut sina alternativ, är dessa typer av bitar av information som kan göra skillnaden mellan en respektabel vinst och en mardröm för hoop-hoppning.

Först, se till att veta värdet av iPhone i fråga. Det största misstaget som folk kan göra som försöker sälja något inte göra lite detektivarbete att lista ut vad priset borde vara. Huruvida detta innebär att gå på Ebay och tittar på jämförbara modeller eller något annat, bör detta vara det första steget för alla som är intresserade av att sälja en begagnad iPhone.

andra anser om iPhone ska säljas som en enhet eller som delar. De med äldre modeller bör undersöka andra marknader, liksom utomlands, där telefoner är prissatta exklusivt för de mycket rika, ibland märkt upp mer än 200 procent. Vem som helst med tillgång till online-auktioner kan hamna gör en betydande bit av pengar på att sälja en begagnad iPhone i dessa miljöer. På samma sätt kan de som säljer äldre jailbreakad modeller finner att Craigslist och online auktionssajter, där människor som letar efter ett kontrakt-fritt sätt för att få världens mest populära smartphone, är trolling för en enhet inom sin egen prisklass.

Naturligtvis har inte alla som säljer en begagnad iPhone en enhet som fortfarande fungerar så bra som det var färskt ur lådan. För dem med äldre modeller eller modeller med spruckna skärmar eller andra stora problem, är det bästa tillvägagångssättet för att göra en vinst går med delar marknaden. Huruvida detta innebär att hitta någon som fixar telefoner att sälja direkt till, gå online för att en myriad av webbplatser som sökandet efter delar till andra, eller helt enkelt säljer på en auktionssida och klargöra vilka delar fungerar och vilka som inte är det ofta det bästa flytta. p Det hjälper människor med äldre telefoner gör en betydande mängd kontanter, och också gör sig av med problemet att människor tenderar att ha när de kastar "trasiga" saker i en låda och snabbt glömmer hur mycket de betalat för dem i första plats. Om det hamnade kostar en massa pengar till att börja med, trots allt, är det vettigt att göra det pengarna tillbaka om det är distans genomförbart.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar